Bote skynda sig att sätta en muay thai kamp

Mr.Bote in en bra kamp i Muay Thai krig den 1 december. Utom en kamp av CP freshmart muay thai turnering kommer de att ha en kamp mellan Yodtoantong Petchyindeeacademy med Wanchalearm C.Chuengamol.

En förbättring av ett program på nya sätt för Muay Thai krig varje lördag på Big C köpcentret i Thailand är att göra en bra svara på muay thai fläktar så muay thai personal kommer att ställa en bra kamp för muay thai fans som alltid följer oss.

Mr.Bote ställa in en övre muay thai boxare från många muay thai träningsläger att kämpa den 1 december. Detta är en kamp mellan Yodtoantong Petchyindee akademi med Wanchalearm C.Chuengamol muay thai träningsläger i en 128 pounds tungvikt kamp och även CP freshmart muay thai turnering kamp mellan Kaewkangwan Puhongtong Muay Thai träning campwith Sangtongnoi Tornsuranakorn 128 pounds. Mr.Bote tror de kampen kommer att göra Muay Thai fans njuta. “Vi kommer att arbeta outtröttligt för att ställa en rolig Muay Thai match och förbättra Muay Thai. Lördagen 1 december kommer vi att ha en kamp mellan Yodtoantong Petchyindeeacademy med Wanchalearm C.Chuengamol muay thai träningsläger som använder för att slåss i turneringen Muay Thai och även en kämpa från CP freshmart för muay thai fans. “Bote saids.

Leave a Reply