“Jomhoad” volontär för att stoppa “Yokpetch”

Tanaitoi medger en Jomhoad Sagami kropp från Eminenair är ofördelaktigt Yokpetch men hans punch är tyngre än alla. Han kan vara ett första muay thai boxare som stoppar Yokpetch i Sangmorakot programmet den 20 november 2012 kl Lumpini muay thai stadion i Thailand. Jag vill varna Muay Thai fans om Yokpetch som alltid vinner eftersom han kämpar i 116 pounds men han kommer att kämpa i 113 pounds i denna kamp.

Tanaitoi, en Eminenair promotor från Thailand och en chef för Eminenair muay thai träningsläger avslöjar att en reporter på Muay Siam efter Jatui (Sangmorakot) som en kamp mellan Yokpetch med Jomhoad Sagami från Eminenair gym i Sanmorakot programmet den 20 november 2012 kl Lumpini Muay Thai stadion. Han är en person som satte en kamp mellan Yokpetch och Wanchalong i Eminenair den 12 oktober 2012. Yokpetch vinna eftersom han har en vikt mer än Wanchalong 2 pounds. Men denna kamp den 20 november 2012 är inte samma som det förflutna eftersom detta är en kamp hos 113 pounds. Jag medger Jomhoad är en liten kropp men hans punch är tyngre, smartare och har en boxning färdighet mer än Yokpetch. Jag vill varna muay thai fans som tror Yokpetch vinner att ändra sig. Bara för att Yokpetch vinna Wanchalong inte betyda att han kommer att vinna i denna kamp. Du måste se en vikt eftersom det är en viktig för boxning.

Dessutom talar han säker på att Jomhoad är den första muay thai boxare som stoppar Yokpetch från att fortsätta vinnande efter att han inte förlust i många månader. Jomhoad kan stoppa Yokpetch från Muay Thai boxare som inte förlorat statistik i kampen den 20 november 2012.

One thought on ““Jomhoad” volontär för att stoppa “Yokpetch”

Leave a Reply