“Sergeant aek” är glada “SriManut” få full poäng.

Sergeant Aek Chaiya eller chefen för hanteraren av S. Sarinya muay thai träningsläger hade avslöjat och accepterat att han är så glad över att SriManut S. Sarinya eller hans muay thai boxare i muay thai lägret kan hålla mer 3 poäng från besegra Watcharachai Rachanon på Suek Hampstead Muai Thai den senaste dagen i 1: a December A.D. 2012 på Omnoi muay thai stadium i Thailand utan att förlora någon i första omgången. Dessutom kommer det vara hans muay thai camp och hans muay thai boxare ära historia mycket. Om hans muay thai boxare kommer därför mästaren eller inte, han har inte väntat som denna gång eftersom det bör titta på i varje kamp.
Sergeant Aek Chaiya eller chefen för hanteraren av S. Sarinya muay thai lägret hade visat att “hans muay thai boxare eller SriManut S. Sarinya kan vinna poäng av Watcharachai Rachanon med en hel del poäng i Isuzu 23 för omgången för första omgången i den sista matchen”
Dessutom sade The Sergeant Aek Chaiya dessutom att “i programmet av Suek Chao Muai Thai förra lördagen den 1: a December A.D.2012, jag har accepterat att jag var så glad över mycket som min SriManut S. Sarinya eller muay thai boxare i min muay thai lägret kan hålla gör mer än hans 3 statistik utan att förlora någon i första omgången. Dessutom blir det hans muay thai camp och hans muay thai boxare samt mycket ära historia. För övrigt, han kunde göra sin roll som framgångsrik som sin förväntan, så om han kommer att bli en mästare eller inte, det borde titta på i varje kamp nära. Förutom att, bör det titta på för nästa kampen som han kan slåss i den runda semifinal med vem. Dessutom, nu i rad B. finns de liknande poäng av varandra, utom Famongkol Sorchor i Rayong som har sin poäng ovan än andra muay thai boxare och pass i nästa runda. Dock bör andra muay thai boxare fight i den sista matchen oavsett Chok Aranchai och Krengkrai”

One thought on ““Sergeant aek” är glada “SriManut” få full poäng.

Leave a Reply