“Thai försäkring” anger programmet muay thai i 2 omgångar.

Thamnu Bunphrakob eller assisterande manager kommittén för thailändska försäkring, Lumphinee muay thai stadion i Thailand kommer in programmet muay thai i 2 omgångar. Dessutom har han visat för de goda nyheterna om Thai boxning installationsprogrammet i 2 omgångar av 2013 112 pund. Låt sedan, projektledare för att förbereda sina muay thai boxare väl och han kommer att förbereda att tillkännage denna nyhet i slutet av denna januari 2013 naturligtvis.
Efter strider i Thai boxning i omgången i thailändska försäkring för 2 gånger ställer in på Lumphinee muay thai stadium, de hade varit framgångsrika kontinuerligt och fortsatte för att utvecklas i riktning mot Thamnu Bunphrakob planering eller planering av utskottet assistent thailändska manager på thailändska Insurance Co. Ltd. som informationen ovan. Han kommer dessutom stöd till muay thai installationsprogrammet för kontinuerligt och ge goda nyheter till muay thai boxare 112 pund och låt dem förbereder sig att kämpa för omgången av thailändska försäkring i 2 omgångar i detta 2013. Det kommer dessutom finnas tillkännagivandet att bekräfta om detta goda nyheter att upprätta i slutet av januari 2013 naturligtvis.
Dessutom kommer det att tillkännagivandet att bekräfta om denna nyhet i slutet av denna januari 2013 naturligtvis och Mr. Thamnu Bunphrakob eller assisterande manager kommittén för thailändska försäkring Co.Ltd. hade avslöjat de goda nyheterna genom lagarbete av Muai Siam att “Jag är glad över mycket att stödja de nya thailändska muay thai boxare om du vill ha en god chans att vara en förkämpe för det land boxning runda. Vi vill att varje muay thai boxare från varje muay thai läger i Thailand att kämpa.De måste ha programmet muay thai träning i varje dag.Dessutom, efter att inrätta för 2 gånger, de var framgångsrika i 2012. Sedan, vi har samma uppfattning att installationsprogrammet boxning programmet nästa år för 2 avrundar början tillkännage de goda nyheterna att bekräfta för denna nyhet i slutet av januari 2013 naturligtvis.”

Leave a Reply