Chadchainoi kommer att checkmated

Daeng Bangpo, en stor muay thai camp Sitbenjama öppna hans tanke om Chadchainoi S.J. toipadriew inte förlust. Om han förlust, han kommer att avskaffas omedelbart. På lördag 5 November 5 är detta en viktig kamp för honom i en Yib Wam Yib Rod boxning turnering 1.
Daeng Bangpo, en stor muay thai läger i Thailand Sitbenjama öppna hans sinne att Shoot Siam reporter om hans son beredskap, Chadchainoi S.J. toipadriew som har en kamp på en Yib Wam Yib Rod boxing Tournament 1 i andra omgången med ET Petchsomnuk i Muay Thai krig för nya året den 5 januari på Aomnoi. Han förberedde sig själv mycket väl eftersom denna kamp är viktigt för honom i en boxning turneringen efter hans förlust i första omgången med Panomrung W.sangprarai. Om han förlorade i andra omgången på lördag 5 januari, kommer han att avskaffas omedelbart. Alla vet detta så han kan gå till nästa omgång av mat. Om Chadchainoi är eliminerat vore muay thai fläktar från Muaythai-thailand.com mycket chockad eftersom Chadchainoi är en berömd muay thai boxare av muay thai turnering.
Aungmor inbjuda muay thai fans att Heja Kaidam
Efter countdown en nyårsafton 2555 forereach Aungmor Krabeedang om du vill skapa funktion i Dao ringt Chu Ja Reen krig i boet kampen på torsdag 10 januari 56. Vi vill muay thai fans att Heja och stödja en främjare. Den första omgången av Kaimukdam Eakbangsai och Sakmongkol Pinang 96 och Kaimukdam är negativa 2 pund i denna kamp. Jag tror muay thai fans kommer att excitera.
En promotorn från Thailand, Aungmor Chujarern tillåts att öppna Dao ringt Chu Ja Reen krig för Välkommen nytt år den 10 januari på Rad Cha Dam Neun Stadium då han kommer få en flygning och ta boxare kampen i Japan. Han meddela kampen lista från Bundong Kamlangdee till muay thai fans dock Shoot Siam dagliga genom följande: första omgången är Kaimukdam Eakbangsai muay thai triaining camp 119 kilo med Sakmongkol Pinang 121 pounds, den andra omgången är Kaimukkaw (Watchara Gym) s. Thairungreungkamai uppfyller Eakrit Thonbury Bangkok University har en samma vikt 130 pund, tredje rundan är Kraipetch S.Chockchaikit 118 kilo uppfyller Thanongsaklek Shuwattana 119 pund. Och andra kampen är Julong Eakbangsai och Talayhod Tiger Muay Thai, Jumong Eakbangsai och Singto Parnsomboon, Neunlanlek Porjo uppfyller Sakartit T.laju, Manatchai C.Rungrod uppfyller Nongmai Lukbunmee, Runmai M.Tammachad uppfyller Doungsompong S.Prasobchock, Praserdsak S.Prasobchock uppfyller Chadpetch S.Punsawad och västerländsk stil boxning av Kwangtong möta Seko Sakai (japanska boxer).
Information av Muay Thai: muay thai training thailand, muay thai trianing, muay thai camp thailand.

2 thoughts on “Chadchainoi kommer att checkmated

  1. Daeng Bangpo thik Chadchainoi inte förlora eftersom han kontrollerar sin muay thai träning varje dag på SJ toipadriew muay thai camp.

Leave a Reply