“Phetphanomrung” vill bekämpa “Phenaek”

Phetphanomrung W.Sangphraphai muay thai träningsläger visade att om han inte kan vinna Phenaek Sitnumnoi camp, han inte behärskar. Sedan hoppas han att han på denna sjunde februari 2013, kan få en ny chans igen för att kämpa i 126 kilo utan mindre än denna vikt.
Efter, han hade vunnit Sam A i 5 stjärnor kyckling muay thai gym vackert, Phetphanomrung W. Sangphraphai eller 17 år gamla-muay thai boxare hade låsts in i matchen i detta sjunde februari 2013 genom Nongboat Nutadate Wachiraratanawong eller den nya promotor Rachadamnern muay thai stadium i Thailand. Å andra sidan, för hans par boxare avslöja det fortfarande inte namnet. Det bör dock Phenaek Sitnumnoi eller den gamla boxaren som träffat varandra innan. Dessutom att hade Phetphanomrung varit förlora till Phenake Sitnumnoi nyligen. Sedan hade han avslöjade att reportern att om han inte kan vinna Phenaek, han inte behärskar för säker.
Phetphanomrung visade slutligen att han accepterat att det är beklagligt att förlora Phenaek för sista matchen. Sedan skulle han vilja hämnd honom för att känna sig bekväma. Han tycker dessutom att han i Suek Phetwisate, ha en ny chans att se Phenaek eftersom han kanske den mest lämpliga par boxaren för honom. Dock för vikt, bör han kämpa i 126 kilo eftersom han inte kan minska sin vikt som är mycket mer.”
“Kokert” skulle vilja göra den nya stjärnan.
Nil Donmueng, Nobkaoyai och Mongkol Kreakaew muay thai träningsläger eller de tre bröderna av Kertchareanchai muay thai lägret hade visat att de är glada att kunna rösta från kommittéerna kanal 7 vara utestående muay thai läger 2012 från Muai Thai Ched se program. Sedan hade de guarantted som Kongklai Kertchareanchai kan ha nästa ska kämpa i Muai Thai Ched se i Phuket på denna 13rd januari 2013 utan att disapointed muay thai fan club säker.
Efter Kertchareanchai hade muay thai lägret röstats från kommittéerna skall utestående muay thai lägret från kanal 7 och Muai Thai Ched se program
eller de flesta anhängarna av utsänd programmet, de tre bröderna här muay thai läger är stolta eftersom de hade installationen detta muay thai läger för korta tider. Sedan blir det stora minnet av deras läger för att göra den nya stjärnan i deras läger kontinuerligt framöver.

Leave a Reply