“Rungphet” har bättre chans att inleda nästa runda.

För 13rd Phun Sia runda i Thailand, det hade gjort muay thai fan club på kanal 7 vara kul med jublar i andra omgången kämpar för linje B mellan två par muay thai boxare av Sakulchai kämpar med Khaosanit och Phetphayak kämpar med Rungphet och alla av dem kommer att kämpa på denna söndag i 13rd januari 2013. Dessutom bör det muay thai fan club Muntra upp för vilka träda i den sista omgången.

13Rd Phun Sia runda, nu det varit gynnad av muay thai fan club mycket nyligen i första omgången, det fanns mirakel har hänt för flera par muay thai boxare. Sedan, för denna söndag i 13rd januari 2012, det kommer striderna på rad B för 2 betydande par boxare och det har skett till poängen för in i nästa runda mycket. Å andra sidan, för först runda, som misslyckas ned mellan Sakulchai Excidical muay thai gym och Khaosanit S.

Yingchareankarnchang kunde inte muay thai träningsläger vara träda i den andra omgången för säker. Dessutom för andra kan omgången som blir vinnaren mellan Phetphayak Sitsarawatsia och Rungphet Phetcharean passera den sista rundan säkert också. Dessutom kommer det finnas master par muay thai boxare mellan Sakai eller Kongkrai Kertchareanchai och Chongrak Phonchangchonburi muay thai camp, Muengthai S. Bunyiam och Ponkit Ch. Chienkamon 116 pund och Phayaklek S. Thianpho och Pattrick Khumphralo muay thai gym.

Å andra sidan, sade lagarbete av inställningen programmet att “det är roligare nu för 13rd Phunsia runda och det börjar att kämpa i den andra omgången också. Dessutom föredrog tidigare varje boxare hade kämpat till muay thai fan club mycket. Sedan nu är som kommer att vara vinnare eller förlorare nästan att se resultaten för att kämpa i den sista omgången”.
Firade för 38th Thong Chai program.
Polisen generallöjtnant Khamronwit Thubkrachang eller befälhavaren för polisen har stött Thongchai Rattanasuban att gå med i historiska muay thai program firar sin 38: e år av promotorn och det kommer att vara av stor muay thai boxare listor utsända på torsdag 21 februari 2013 på Rachadamnern muay thai stadium.
Stora låt eller Thongchai Rattanasuban hade fått stöd från Bigjass eller polisen generallöjtnant Khamronwit Thubkrachang att inrätta giant matchen igen för att fira för 38: e år för att promotorn. Dessutom kommer det finnas 101 master par boxare för att vara gynnade av muay thai fan club början med Singthongnoi P. Telakul muay thai träningsläger kämpar med Superbank av Rattanabundit universitet. Utöver kommer att, det vara Singthongnoi s. Telakul muay thai träningsläger kämpar med Superbank Rattanabundit universitetet i 128 kilo, Lamnammoon Sakchaichot kämpar med white eagle eller Rachanon i 115 kilo, Phettawee S. Kittichai slåss med Thanonchai Th. Sangthiannoi i 125-127 kilo, Yodthongthai P. Telakul kämpar med Yokwittaya Phetsimien i 136 kilo, Pakorn Sakyothin kämpar med Seksan A. Khwanmeung i 129-131 kilo Kongsak Sitbunmee kämpar med Yodwicha Por Bunsit muay thai träningsläger i 130 pund, Sangmanee S. Thianpho kämpar med Phrachanchai s. Phetnamthong i 112-114 kilo, Lamnamphong Yeantawanna kämpar med Dang S. Phlernchit i 117-119 kilo, Phanphayak Chitmuengnon kämpar med Dedkhad P. Phongsawang i 107 kilo, Raktemroi Wisutchareanyon kämpar med Saksit Sritewate i 102 pund, etc.
Information av muay thai training in thailand, muay thai träning, muay thai camp thailand

Leave a Reply