“Satanfa” blir att punkterna som ledare.

För Suek av 13rd Phunsia runda träder det i matchen och är roligare. Dessutom det är föredrog muay thai fanclub och senaste matchen, det fanns Satanfa Boasbiccaraudio eller Hadyai unga mannen som visade varm form och blir om du vill att punkterna som ledare för nu.

Dessutom för Suek av 13rd Phunsia runda, är det som gynnas av kanal 7 muay thai fanclub i hela Thailand. Men det var några av muay thai boxare från många muay thai läger som visat dålig form också och de skars rätt att bekämpa i nästa runda för 2 boxare å andra sidan, för den senaste matchen, fanns Satanfa Boasbiccaraudio eller Hadyai unga mannen som visade varm form och blir om du vill att punkterna som ledare för nu utan att göra besviken över att alla. Dessutom har han den stora kroppen att besegra Thoranee W. Wantawee muay thai camp med bekvämlighet och det gjorde chefen för honom så glad. Sedan blir Satanfa nu om du vill att punkterna som ledare för att bekämpa i nästa match för säker.

“Chun” justeras alla listor par boxer för att vara stor.
Promotorn Chun Kertphet hade justeras alla par muay thai boxare listor för att bekämpa för att fira nyår dagen på denna tisdag 1 januari 2013. Dessutom han hade delat en skyldighet att ställa in stora muay thai matchen för kamp för ett par boxare eller Chokphreecha K. Sakulchia muay thai träningsläger kämpar med Satanfee Sakami muay thai träningsläger för direktören Tad och denna runda tar betalt muay thai fanclub för 270 baht. Dessutom för master par boxare av programmet, kommer Chun setup varm form boxare eller Sia Kim Sitcheetaew att kämpa med en förkämpe för Madang runda eller Rungubon Imminent air i 116 pund. Så de är bra muay thai läger från Thailand.
Dessutom för Suek Kertphet på nya matchen sänds på denna tisdag 1 januari 2013 ska fira nyår dagen, kommer promotorn Chun Kertphet installationsprogrammet att fira denna festival inleds med den nya stora master par eller Sia Kim Sitcheetaew kämpar med en förkämpe för muay thai Madang runda eller Rungubon Imminent luft 116 pund ersätter orginal befälhavaren par eller Chokphreecha kämpar med Satanfa. Utöver, Sia Kim och Rungubon hade varit stridit med varandra i södra Thailand innan och det finns andra boxare som har färska former. nämligen Phrakaiphet J.S.P. kämpar med Phairoach Sakrangsit, etc att kämpa även i denna match som alla bör inte missa.
Chun avslöjade att “för de ursprungliga master par eller Chokphreecha och Satanfa, de inte kunde förberett sig i tid. Sedan kommer jag skjuta upp för att bistå direktören Tad på detta åttonde januari till installationsprogrammet för detta matchen i stället hör att låta dem förbereda sig väl först att kämpa. Men i denna match det kommer att ha Siakim kämpar med Rungubon utan att göra muay thai fanclub vara besviken naturligtvis “

Leave a Reply