Tippa den mästare som har fräschare form.

Promotorn Mit Nakorn underrättade muay thai fanclub att titta på för muay thai stil Khomsorn Luakkhaonanai muay thai läger och Tanuthong S. Chokkitchai muay thai träningsläger utsända på denna 3: e januari 2012 Rachadamnern bra eftersom han är säker på att detta par boxer kan kämpa med funniness med olika fördelar och nackdelar. Dessutom är detta par boxare i storlek med färsk form. Sedan kommer vinnaren av denna runda har fler chanser i boxning cirkel.

Dessutom, Tanuthong S. Chokkitchai muay thai träningsläger har kö att slåss med Khomsorn Luakkhaonanai på Suek en Mitchai på denna 3: e januari 2013 och här små par boxer kommer att möta varandra på rätt sätt i par och tid. Mit Nakorn visade dessutom att detta par boxare har den starka fist och kämpat hela tiden i flera slagsmål. Han är därför säker på att de skulle slåss med funniness förstås och vinnaren av denna runda kan ha fler chanser i boxning cirkel i framtiden. Därför vill han låta muay thai fanclub till ser fram emot att titta på detta par boxare mycket mer oavsett av vem blir vinnaren eller förloraren. Det bör dock kämpa tills slutliga omgången för säker.

Mit Nakorn sade att “jag alla ser fram emot att titta på detta par boxare mycket eftersom Thanuthong och Khomsorn är båda i storlek med varm form och hårt utbildning. Sedan kommer att detta par boxer möta varandra korrekt i par och tid. Alltså, vem blir vinnare eller förlorare, detta spel kanske intressant utan att alla skall vara upprörd för säker “

“Siakim” garanteras för att kämpa med Muengthai.

Den heta nya stjärna muay thai boxare eller Siakim sitta Sorthor Taew blir för att vara berömda igen i muay thai cirkel och nyligen han kan vara vinnare kontinuerligt i 3 matcher. Då, på denna tisdag 1 januari 2013 kommer han vara redo att kämpa med Rungubon Eminentair muay thai träningsläger som master par boxare av Suek Kertphet. Efter det skulle han vilja kämpa med Muengthai S. Bunyiam muay thai lägret av köpslående vikt till honom för 2 pund för att tjäna pengar för miljoner baht.

Dessutom verkligen varm form boxare eller Sia Kim sitter Sorthor Teaw skulle vilja vinna för endast 2 kämpar ständigt efter att ha vunnit Kongkai Kertcharenchai muay thai gym. Å andra sidan kan han vinna ringt Ubon Eminentair i Trang i den sista kampen. Sedan kan han vinna i 3 kämpar ständigt tills allt för att vara den berömda igen.

Förutom att, hade Sorthor Taew Muengchan eller chefen för Sia Kim visat att Siam dagliga Muai reportern att nu måste godtas att Sia Kim har bättre form och han har utbildats i S. Suradate muay thai träningsläger i Kruspråk udda, det är uppenbart att han är starkare och har bättre form än tåget med andra muay thai läger i Thailand. Dessutom, om han kan vinna ringt Ubon i nästa kampen, han skulle vilja möta med Meungthai igen genom kohandel vikt för 2 kilo. Dessutom kan vi pengar för miljoner baht för säker minst för 300 000 baht för varje sida. Det är dock berodde på Muengthai att vara rädd för kampen med mer vikt än Sia Kim bara. Å andra sidan, för pengar Chachek Muengchan och Kruspråk udda är klar samt”

Leave a Reply