“Chongsanan” är redo att kämpa.

Chongsanan Jabaokongsueb muay thai träningsläger har kommit tillbaka till skapa toppform kontinuerligt i flera slagsmål genom kneeing och besegra Sek S. Kitchai med funniness. Dessutom äldre eller Jabaokongsueb sagt nu Chongsanan är inte rädd för någon, så vem är modig att slåss med honom kan välja honom att kämpa i Suek Atsawindam också.
Chongsanan Jabaokongsueb muay thai träningsläger eller den nya stjärnan i provinsen Phuket kommer tillbaka att vara varm och skapa bra form igen. Dessutom nyligen han inför Pruksake S. Kitthichai muay thai cammp och han kunde besegra honom genom kneeing och bli imponerad av muay thai fan club i hela Thailand. Dessutom Jabaokongsueb nöjda i sin form och sitt senior eller Jabaokongsueb är glad att hans junior kan skapa vackra form. Sedan i nästa omgång äldre rekommenderat att lagarbete av Suek Atsawindam som yngre kan slåss med någon i samma vikt och han kommer inte undgå någon säker. Äldre är dessutom övertygad om att Chongsanan kan slåss med någon genom att övervinna honom lätt också.
Johansson sade att “Chongsanans kropp är redo att slåss och han har bättre form genom att övervinna sin par ständigt. Sedan kan han slåss med någon. Dessutom även Pruksake som trodde att övervinna svårigheter, Chongsanan kunde övervinna honom lätt. Sedan, någon kan slåss med honom naturligtvis utan rädd. ”


“Phet eller Phetthawee greppa för att föras in.

Phet GL kostym eller Phetthaweesak Kertchareanchai muay thai camp greppa för att föras in i nästa omgång av CP Freshmart för linje B. Dessutom kommer att vinnare möta med Kaewkangwarn S. Sanguanchai muay thai träningsläger i nästa omgång ytterligare.
Det kommer roligare tills den sista matchen för att boxas i CP Freshmart runda för linje A och B. För linje A finns det dessutom Kaewkangwarn som har vunnit för 3 gånger kontinuerligt till ansikte med linje B eller vinnaren mellan Phet GL kostym slåss med Phetthaweesak Kertchareanchai som kommer att slåss på lördag 26 januari 2013 som den sista matchen i denna runda. Dessutom finns det Orono Y. Yong 101 muay thai camp som skärs från rundan redan. Sedan för linje B är lämnade Yodphet W. Sangphraphai som har vinna för 2 gånger och får 4 poäng. Dessutom sista match som Yodphet inte har kämpat med Orono, kommer han få ökad poäng automatiskt. Men han kan möta med Kongnapha Srimongkol eller andra efter att övervinna Sangthongnoi Thanasuranakorn att hedra linje A och gör honom har lika poäng med tre boxare av tre muay thai läger som är Nawapon Sitphuphanthu camp, Sangthongnoi Thanasuranakorn och Kongnapha Srimongkol muay thai camp. Dessutom de hade ritat massor den sista lördagen som slutligen Kongnapha kan ange för att slåss med honom.

Leave a Reply