“Niathoranee” är övertygad om att ingå Phunsia runda.

         Yutthapan Wanthawee eller den head chefen Niathoranee W. Wanthawee muay thai träningsläger hoppas att hans lärjunge som har gammal erfarenhet kan övervinna Nithiphat Thanaikhwam muay thai gym för säker och han kan ha en chans att kämpa för semifinalen runda på denna söndag 27 januari 2013 naturligtvis. Det finns dock ingen garanti att vem är vinnaren för denna match, men han är säker att Niathoranee kan visa sin utmärkta form till muay thai fan club av kanal 7 naturligtvis.
Yutthaphan avslöjade att “för denna söndag, Niathoranee har att kämpa som den stora rundan för visar hans bra eller dåliga framtid. Som ett resultat, han måste vara vinnare och sedan han har god möjlighet att slåss som den tredje omgången med förloraren av par boxer mellan Satanfa och Bunlai i i februari. Å andra sidan, är jag djupt övertygad om att Niathoranee kommer att utföra väl på grund av sin goda förberedelser och hans styrka. Sedan för denna runda det låter inga problem för honom och han kunde gå in Phunsia runda lätt.”
Thep är säker på talangen av master par boxer.
         Thep Thamma eller utmärkt främjare av Suek Chao Muai Thai Siam Om Noi muay thai Stadium garanteras att slagsmål av master par boxare i Suek Chao Muai Thai på lördag 26 januari 2013 på Om Noi boxig mellan Ouisaopho och Sayannoi inte kan skapa besvikelse till muay thai fan club Suek Chao Muai Thai i Thailand eftersom tidigare detta par boxare visade bra form.
Thep Thamma eller Suek Chao Muai Thai Siam Om Noi muay thai Stadium från Thail utmärkt initiativtagaren och avslöjade att reportern av Muai Siam efter bringande den heta par boxare eller Ouisaopho Suchibameekao att slåss med Sayannoi T. Laksong att möta med varandra igen som master par boxaren av Suek Chao Muai Thai på lördag 26 januari 2013 på Omnoi muay thai stadium vid http://www.muaythai-thailand.com. Dessutom tidigare detta par boxare har kämpat med varandra en gång av har den liknande punkten i tre omgångar. Men i slutet av fjärde omgången Sayannoi kunde ha bättre form och slutligen kunde han vara vinnaren. Då, på Suek Chao Muai Thai på lördag är han säker att de kan skapa besvikelse att boxning fanclub naturligtvis.
Information av Muay Thai: muay thai training thailand, muay thai training, muay thai camp thailand.

3 thoughts on ““Niathoranee” är övertygad om att ingå Phunsia runda.

  1. W. Wanthawee är en stor muay thai träningsläger i Thailand. För i lägret har många rum för boxare. Idag Niathoranee är en god Muay Thai boxare.

  2. Thep Thamma har arbetat i många år i Muay Thai i Thailand. Men han kan inte öppna sin egen Muay Thai läger. Men han kan arbeta för SUEK Chao Muai Thai.

Leave a Reply