“Onechaloang” vill bli mästare muay thai i Thailand.

          Den tidigare mästaren i 115 pounds för Lumphinee muay thai stadium eller Onechalong Sitsornong muay thai träningsläger förlora inte för sin mästare för någon även om han har öppnat möjligheten för Superlek W. Sangphrapai muay thai träningsläger att förstå för mästare med MuengThai S. Bunyiam camp också. Med andra ord, har Onechalong nu en ny chans att förstå för hans mästare i samma väg med Yokphet Somphongmabtapud. Sedan bör det bevisas att någon kan förstå för mästare på denna femte februari 2013 på Lumphinee muay thai stadium i Thailand.

 

          Efter Onechalong har offrat en förkämpe för Lumphinee muay thai stadium i 115 pounds till andra människor, fanns det ingen att förstå för denna mästare. Övrigt, nu Onechalong eller den tidigare mästaren har kommit tillbaka till få heta form och grepp för hans mästare i samma väg med Yokphet Sompongmabtaphud på Suek Kertphet för denna 5: e februari 2013.

 

          Dessutom är detta en lång väntar honom i flera månader att förstå för samma väg den muay thai Champion. Han har inte förlorar emellertid för sin mästare för någon även om han har offrat för junior boxare att förstå för denna mästare som gjorde Siachun Thongphrasom att vara glad över mycket. Då, för hans arbete i muay thai fanclub Phlangyao av Padreaw och Phanomsarakam människor kan komma att muntra upp för honom fullt i muay thai stadion också på grund av funniness av detta par boxare. Förutom, som för Yokphet, hade han vunnit den utmärkta boxaren som Onechalong tidigare också.
En Chalong avslöjade att “för den muay thai champion i 115 pounds som ursprungligen skall vara min, jag förstå för samma väg av denna mästare och föra mästaren bälte i min Sitsornong muay thai camp på Phlangyao även om jag kommer att möta med hårda uppgiften som Yokphet. Å andra sidan, jag vill hämnas honom också och för denna tid min kropp villkoret är riktigt bra. Alltså, jag brukar låta min muay thai fanclub Sothorn tempel i Phuket provinsen bli besviken för säker. Dessutom kommer vara denna mästaren bälte min igen.”

Leave a Reply