“Singphayak” har att förstå mästare med “Tuanpae”

Det finns express senaste nyheterna från Promotorn eller Chun Kertphet att informera till muay thai fan club i hela Thailand att det kan finnas striderna av master par boxaren av Muai Thai Ched se mellan Singphayak för Rachabhat universitetar för Chombeung byn slåss med Tuanpae Kertkhomsing för greppa mästare i Super Fjädervikt i 130 pund.
Det blir de goda nyheterna om striderna som den master par boxaren i Suek Muai Thai Ched se igen på denna söndag 27 januari 2013 efter den promotorn eller Chun Kertphet hade setup muay thai listan mellan Singphayak slåss med Tuanpae att slåss med varandra i 130 pund vilket minskade till £ 1 av den ursprungliga vikten. Dessutom kan man greppa vakans ställning champion också. Som ett resultat tror han kommer att tur att titta på dem i muay thai fanklubben på kanal 7 i hela landet som är gynnade av detta par boxare.
Singkaserm Banponlameungdee avslöjade att “det var den godkända att förstå för mästare i denna kamp som master par boxare redan och muay thai fanclub kommer att vara lycklig att se dem säkert. Det finns dessutom andra muay thai fanclub som har ifrågasatt att de för en annan heta par boxer strider mellan Yodbuangam och Yodsiam, kommer att ha en bra chans att förstå för mästare med varandra varje dag. Slutligen finns det slutsatsen att de kanske har chansen att slåss med varandra igen efter master paret av denna vecka kan kämpa tills att veta slutsatsen också. Då kan var och en av dem möta med vinnaren av par boxer för Yodbuangam och Yodsiam vidare i nästa omgång eller i nästa månad för nästa omgång. Som ett resultat, om de har samma poäng med varandra, kan de förstå mästare från varje par boxer vinnare för Yodbuangam och Yodsiam för säker.

 

“Satanfa eller Bunlai” är piggade upp skall föras in i semifinalen runda.

Mycket kämpar gör muay thai fläktaklubban av kanal 7 i hela Thailand vara roligare. Dessutom finns det nu tre fighters från tre muay thai läger som kan träda i semifinal omgång Phunsia. Dessutom på denna söndag 27 januari 2013 kan det vara roligare eftersom det muay thai fanclub kan muntra upp en annan boxare som kan vara den fjärde boxaren att träda i semifinalen runda mellan Satanfa och Bunlai.
Det kommer att vara mer roligare till vara intresserad i muay thai fanklubben mycket för att vara nästa vinnare i 13rd Phunsia omgången efter att det finns tre boxare att passera in i denna runda. Dessutom varje person kan visa utmärkta form och bli imponerad av muay thai fan club oavsett Nuengphichi S. Sakmeechai muay thai träningsläger, Rungphet Phetcharean muay thai camp eller den senaste person som kan träda i nästa runda för förra veckan eller Sakchainoi Emyuden.
Dessutom, för denna söndag kommer det roligare för muntras upp den fjärde boxare som kommer att träda i semifinalen runda av muay thai fan club mellan slagsmål av Satanfa Boxwikcaraudio och Bunlai Sitnayokchong muay thai träningsläger. Dessutom för detta par boxare kommer det roligare eftersom bara vinnaren kan träda i semifinalen runda. Då, i muay thai fanklubben ska muntra upp till den nästa. Å andra sidan, det blir en annan par boxare att muntra upp i detta program för den som kan bli nästa boxare i semifinalen runda också för striderna mellan Niathoranee W. Wanthawee och Phattana Nithiphatthanaikhwam som en annan master par boxare. Dessutom Suek Muai Thai Ched finns i Thailand man gripa i Champion 130 pounds mellan Singphayak av Rachabhat universitetar av Chombueng byn slåss med Tuanpae Kertkhomsing som master par boxer och andra par boxer striderna mellan Sibsan S. Sank med funniness också.

Leave a Reply