“Somrak” skröt att han är redo att kämpa med sin perfekta kropp.

          Somrak T. Tepsuthin eller inte skryta mannen vill revidera nyheten att han inte kan besegra Chomhoad Mobaskamala från Phuket muay thai lägret. Sedan har han bekräftat att han är redo att kämpa med Chomhoad igen på Suek Phetwisate för denna sjunde februari 2013.
          Dessutom hade läkaren kollade för deras kropp villkor och funnit att de är båda bra. Dessutom Somrak visade för hans utmärkta sparkar och garanterat att det blir inga problem för honom. Således kommer han hämnd Chomhoad för säker. Som för Chomhoad sade han att han kommer att stänga legenden om Somrak naturligtvis. Medan Kongsak kommer att kämpa med Phetbunchu FA grupp camp as well as Sermthong Phuideenaidee kommer att slåss med Phetmorakot W. Sangphrapai muay thai träningsläger också.
          Furthemore, det finns rörelse Suek Phetwisate som kommer att vara den första tiden av Nongboat att kämpa på torsdag 7 februari 2013 på Rachadamnern också.
Dessutom för master par boxer blir det Singdam Kertmu 9 träningsläger slåss med Yodwicha Ph. Bunsit muay thai läger och andra par boxare eller Somrak T. Thepsuthin slåss med Chomhoad Mobaskamala med att tjäna pengar för 6 miljoner baht samt Phetbunchu FA grupp kämpar med Kongsak Sitbunmee muay thai träningsläger, SamA 5 stjärnor kyckling slåss med Phokaew Phonchangburi Phetphanomrung W. Sangphraphai slåss med Penaek Sitnumnoi, kyckling Nong O 5 stjärnor slåss med Mongkolchai Phetsuphaphan, Tingthong Ch. Khaoyuhaisuzu slåss med Nongbeer Chokngamwong, Pornsanae Sitmonchai slåss med Yokwittaya Phetsimuen och Phetmuengchonaekbangtrai slåss med Ploysiam Phetyindeeacademy. Så boxare komma form bildar många muay thai läger Thailand.

 

Läkaren hade visat sig för Somrak och Hoad stark kropp skick.
          Efter det var kontroll av kropp villkoret för Somrak från Muaythai-thailand.com och Chomhoad av löjtnant läkare Sophon Nakthong eller manipulera av Rachadamnern muay thai stadium, fann att Somrak har blodtryck 110/70 och Chomhoad har blodtrycket för 110/80. Då, de är starka och redo att slåss.
          Efter det hade Somrak och Chomhoad gick till scenen för Visa styrkan att reportrarna om hur de är redo att kämpa. Dessutom var Somrak den första människan att visa sin förmåga genom att sparka till målet i 2 minuter utan trötthet och sedan reportrarna hade klappade sin hand för att uppmuntra honom. Då var det kö av Chomhoad att visa sin förmåga genom att sparka till målet samt i 2 minuter. Efter det hade reportrar klappade sin hand för att uppmuntra honom också.
Muay Thai upplysningar: Muay Thai training thailand, muay thai utbildning, Muay Thai camp thailand

Leave a Reply