“Aek” känna sig obekväm att bryta Julong Aekbangtrai.

AEK Bangtrai eller big boss Aek Bangtrai muay thai Camp visade att tidigare han fick rapporten från lagarbetet redan, men han inte hade fatta beslut om att låta hans boxare att slåss i Lumphinee muay thai stadium i Thailand vidare eller inte. Sedan bör han rådgöra med lagarbetet och lyssna till yttrandena från folkräkningen i sin muay thai camp först.

AEK Bangtrai eller big boss Aek Bangtrai muay thai Camp avslöjade att reportrarna av Muai Siam efter Julong Aek bangtrai muay thai träningsläger hade förlorat poäng till Sam Dee med omöjligt utsikt över muay thai fläkten på 1: a mars 2013 på Lumphinee muay thai stadium. Sedan, Aek fick rapporten från lagarbetet, men gjorde inte beslutet att låta Julong Aekbangtrai att slåss i denna muay thai stadium vidare eller inte. Men det ska prata med varandra och Aek är redo att lyssna på folkräkningen åsikter från alla och sedan han är redo att vidta åtgärder som domen av folkräkningen av sin muay thai lägret genom att inte låta Julong att slåss i denna muay thai stadium i ytterligare matchen.

EAK Bangtrai sa att “nu är teamwork skulle vilja Julong att slåss i Lumphinee muay thai stadium i nästa match. Då, måste jag berätta för dem för att kyla ner och prata med denna fråga snart. Dessutom vill jag lyssna efter folkräkningen åsikter från alla och om alla har dom på något sätt, jag är redo att vidta en åtgärd som långt också.”

 

Inte försämra vårt namn.

“Angmor” eller Chucharean Raweearamwong varnade att Aekphikart av Bangkok Thonburi universitet som hade fått vice fjärde mästare för thailändsk boxare inte att vara pga av japansk boxare eftersom tidigare fanns det flera Thai boxare som förlorat dem för flera personer. Dessutom kommer Aekphikart gå för att förstå för mästaren i 140 pounds med Hiroki Ichii i den stora matchen i boxare på 10: e mars 2013 vid Korakkuen Hall i Tokyo i Japan.

Dessutom “Angmor” eller Chucharean Raweearamwong eller Suek Deawrung Chucharean från Rachadamnern muay thai stadium initiativtagaren sa efter det är det nya programmet att få Aekphikart av Bangkok Thonburi universitet som hade fått vice fjärde mästare för thailändsk boxare kämpa med japansk boxare eller Hiroki Ichii i 140 pounds för den stora matchar den this10th mars 2013 vid Korakkuen Hall i Tokyo i Japan att Aekphikart inte borde vara slarvig denna japansk boxare eftersom tidigare Det fanns flera Thai boxare som förlorat dem för flera personer.

Angmor sade att “nyligen, jag sa till chefen för muay thai lägret av Bangkok Thonburi universitet som det bör ta hand om Aekphikart bra eftersom hur man förstå för denna mästare från den japanska boxaren är inte så vanligt och tidigare fanns det flera Thai boxare som förlorat dem för flera personer, som Kaenphang Phlaynoi som hade förlorat till japansk boxare. Som ett resultat, för Aekphikart det inte bör vara slarvig eftersom vi vill förstå för denna mästare i 140 pounds att placera i Rachadamnern muay thai stadium i Thailand.”

2 thoughts on ““Aek” känna sig obekväm att bryta Julong Aekbangtrai.

  1. Julong Aekbangtrai visar alltid bra träning när han tävlingar. Eftersom programmet träningsform Aekbangtrai Camp är bra.

Leave a Reply