Glad “Sailab” kämpade med funniness genom kanal 7

          Oan Muengnon avslöjade att “Chit Muengnon” eller Somchit Vankaew eller big boss av Chit Muengnon träningsläger har varit glad att Sailab Chitmeungnon inte hade gjort besvikelse att det muay thai fanclub Muai Thai Ched se i sista matchen. Dessutom kunde han skapa goda namn till sitt muay thai läger mycket. Sedan hade Chit Muengnon eller big boss kallat Sailab för att ge råd för att låta honom kampen lika kul som han kan i nästa match och kampen för att vara värd för den muay thai fanclub i Thailand för att muntra upp honom.

 

          Oan Muengnon avslöjade efter Sailab hade besegrat Phetkangwarn Rachanon läger i Suek Muai Thai Ched se i sista matchen och skapade goda namn för Chit Muengnon muay thai läger mycket. Sedan, efter att Chit Muengnon”eller Somchit Vankaew eller big boss av Chit Muengnon träningsläger har varit glad att Sailab Chitmeungnon inte hade gjort det muay thai fanclub för Muai Thai Ched besvikelse att se i sista matchen och kunde skapa godan namn till hans muay thai läger mycket. Sedan han hade kallat Sailab för att ge råd för att låta Sailab kampen så kul som han kan i nästa match och kampen för att vara värt det muay thai fanclub för att muntra upp honom. Dessutom Sailab hade bekräftats och han kommer att flytta till tåg i samma muay thai lägret som förra matchen. Men bör nu Sailab studera hårt, så det bör vänta på honom att ta examen från high school och sedan kan han träna i sin muay thai läger fullt. Alltså, nu har han att träna i provinsen landsbygden och senare kommer han tillbaka till tåg i samma muay thai lägret att han har tränat innan.
Råda “Phetsanguan” att träna hårt.
          MIT Nakorn rådde Phetsanguan eller Sitniwat S. Yuphinda muay thai lägret från Muaythai-thailand.com för att förbereda för att utbilda sig själv så mycket som han kan innan kampen med Sansathan S. Suradate muay thai träningsläger som den andra par muay thai boxaren i Suek Phraianan på denna 26 februari 2013 på Lumphinee muay thai stadium för om han har förberett sig väl, han kan slåss med funniness och besegra sin par boxare för säker och han har sin bättre strategi än sin par en.

 

          Mitnakorn sa att Phetsanguan kommer att ha sitt kön för att kämpa med Sansatan S. Suradate muay thai träningsläger som den andra par boxaren i Suek Phraianan på denna 26 februari 2013 på Lumphinee muay thai stadium i Thailand och jag har rådet Phetsanguan att förbereda sig väl eftersom om han har sin perfekta kropp, jag är säker på att han kan besegra Sansatan utan enkelheten för säker och då jag kommer att ge stora summor pengar till honom för denna kamp som mitt löfte. Dessutom tror jag att Phetsanguan har hans bättre strategi än hans par en. Då kommer att jag ge stora summor pengar till honom bara han visar sin vackra form att bli imponerad av muay thai fan club.”
Muay Thai upplysningar: muay thai training thailand , Muay Thai träning , muay thai camp thailand

2 thoughts on “Glad “Sailab” kämpade med funniness genom kanal 7

  1. Phetsanguan vill slåss igen. Först han behöver prata med Mit Nakorn att vara hans promotor och hitta nya muay thai läger till honom.

  2. Mit Nakorn måste hitta en ny boxare för sitt program. Så han vill Phetsanguan kämpa igen och skicka honom till nya Muay Thai läger

Leave a Reply