Manee Jedsang meddelade striden med Buakao

Läkare Seng Klok bekräftat att Manee Jedsang hälsa är i goda förhållanden och redo att slåss med Buakao på kanal 7 Muay Thai slåss på söndag 24 februari, 2013. Han lovade inte göra fansen besvikna.

 

Manee Jedsang Tienpoh muay thai träningsläger skulle slåss med Buakao på söndag 24 februari, 2013 på kanal 7 Muay Thai strid på kanal 7 muay thai stadion. Nyligen, sade doktor Seng Klok, Manee Kedsang manager, att sin boxare ständigt är öva sig att slåss med Buakao. Nu är han redo. Även om detta är bara en sub-battle, garanterat jag att Manee Jedsang kan slå Buakao på grund av bättre teknik.

 

“Vara redo för kampen alla, jag är säker Manee Jedsang kan vinna Buakao genom bättre tekniker och färdigheter. Han övar också själv en hel del. Det blir inga problem för honom.” Nämnda läkare Seng klok.

 

 

DARP Pang säger Yodphet vinner

 

DARP Pang Nakornbarn trodde på sin tränare, Ya Kietphet, att han kan föra Yodphet Daopangnakornbarn muay thai träningsläger till slutstriden i Muay Thai slagskepp. Det första slaget kommer att med Wutthichai Sakchai på lördag 23 februari, 2013.

 

DARP Pang Nakornbarn, polismannen som älskar slåss, byggt sin egen muay thai läger under Darp Pang Nakornbarn. Han samarbetar med Ya Kietphet att träna deras boxare tillsammans på Ya Kietphet-Sakbureerum muay thai lägret. På lördag 23 februari, 2013, kommer att Yodphet Darppang Nakornbarn slåss med Wuthichai Sukchai i den 3: e Muay Thai försäkring på TGN kanal. Yodphet försökte samla poäng för att komma in i den slutliga striden.

 

“Yodphet brukade vara med Srisuwan Muay thai camp och vinna min spion boxare på Bureerum. Jag såg hans potential, så jag förde honom hit och skickade honom att kämpa i Muay Thai försäkring. Han kan vinna kampen eftersom han har Ya Kietphet, som är ansvarig för Ya kietpphet-Sakbureerum Muay thai läger, som hans tränare. Plus, han har en hel del hjälpare, så det blir inga problem.” DARP Pang sa

Leave a Reply