Mr.Bu ange en bra öppna och stänga kamp

Mr.Bu Mouengpetch förstå muay thai fans s känner så han satte en bra och nära kamp för Petchsupaparn War den 19 februari på LumPiNi muay thai Stadium i Thailand. Muay thai fans kan spela mycket.

 

Kampen för att bevis tro i Petchsupan War den 19 februari på LumPiNi Stadium, det öppna slagsmål är Sankeng J.Nopparat muay thai läger slå Sinksuriya U.Rattanabandit träningsläger, den andra omgången är Samdee Petchyindee Academy spara hans mästaren bälte av kamp med Chaisiri Sakniranrad muay thai camp, Wuttichai Saksubin slåss Chaimonkol Petchsupapan, Petchmouengchon Tayha kampen Worawut S.BebeÖl Payakmouengchon utbildning läger kampen Teelek Rachanon, Eakarnan J.S.P. kampen Konkobdai W.Wiwattananon, Sittisak Bunmee kampen Cherry Daooeun muay thai camp, Kimsong Sakniranrad kampen Superfam W.Kongpiset Gym, träffa Talaisan W.Wiwattananon Chupetch Phananchoeng.

 

Förutom den viktiga matchen, sade Mr Bu han och hans personal tar en berömda boxare och bästa boxare i hans gym för denna kamp för muay thai fans kan spela som tidigare och inte olagligt boxning regler.

 

Mr.Otue Jarumoueng ange en kamp på Dao ringt Chujarern krig på måndag 18 februari. Ankmor Grabepomdeang tänker följa boxning regler även om han kan sälja en biljett till muay thai fans 240 baht men är det ok. Måndag eftermiddagen sedan, Muay Siam daglig checklista en kamp från Mr.Prawit Konktongsamut om Dao ringt Chujarern Speical måndag 18 februari på Rah Cha Dam Neon Stadium som anordnas av Chujarern Raweearamwong. Biljetten kostade 240 baht. Det finns övre slagsmål mellan Palankpib N.Sripoueng som bara slutar slåss en stor match 250 baht biljett på LumPiNi och ha en bra form av vinna Yodkunpol Monchai. Palankpib N.Sripoueng kommer att slåss med Songkom Srisuriyotin muay thai träningsläger som vinner Keawkangwan S.Sajouenchai 4 rundor på LumPiNi i 124 pund kamp. Andra kampen är en match av Eakkarit form Bangkok Thon Bu Ry universitet slå Sinkpayak från Muban Chombueng Rajabhat University 131 pounds.

 

Den andra matchen från många muay thai läger är Eakpetch Bankok Thon Bu Ry universitet kämpar Rittikrai Keawsamrit, Neungsiam S.Prasobchock möter Michans Teedet 99, Masang Suwit gym kämpar Sakartid T.Laju, Rukkad Chumpare Tour kämpar Rungpichit PanYudtapum och sist är Fanta A.Kuntorn kampen Chamounkpetch Kiatpracha osv…

Leave a Reply