Tillåta “Ni Chao” att få “encore”

Det senaste mötet i ranking styrelsen tillåter Ni Chao Suwit muay thai gym tävlar om mästerskapet 105 pounds i Jao Muay Thai krig på Aom Noi Stadium med Yod Pa Dand Kiatbanjong muay thai träningsläger, en ny topp boxare i Jao Muay Thai kriger den lördag 16 februari på Aom Noi.

Främjare av Sangmorakot kriget på LumPiNi Stadium och Jao Muay Thai kriget på Siam Aom Noi Stadium i Thailand, Mr Tui Sangmorakot bekräftar att de styrelser som rangordnar Jao Muay Thai krig på Siam Aom Noi Stadium tillåta min begäran. De tillåter Ni Chao Suwit muay thai gym konkurrera om mästerskapet 105 pounds i Jao Muay Thai kriga på Aom Noi Stadium med Yod Pa Dand Kiatbanjong muay thai träningsläger, en ny topp boxare i dotterbolag till Sankmorakot att kämpa i Jao Muay Thai krig på lördag 16 februari på Aom Noi.

“Jag ser denna match är en bra eftersom de har en bra form och alltid vinna så vill jag ställa dem att konkurrera om mästerskapet 105 pounds i Jao Muay Thai krig på Aom Noi Stadium. Styrelserna tillåta min begäran redan i senaste möte.” Mr Tui sa.

Peteng kan inte vinna lätt
Wittaya Petchsemoun bekräftar en stor match i Wan vi Raa krig är en kamp Peteng Kiatpontip muay thai Camp som vinner Putorn Cumpornkring, men det är inte lätt att vinna Yodmanut Petchpotong eftersom hans vikt 106 pounds är bäst att kämpa.

“Peteng används för att bekämpa med Todmanut på Chum porr under det senaste året. Även om han kan vinna men denna gång är inte lätt eftersom Yodmanut vikter 106 pounds är överväga av en personal som är bäst att slåss och han kommer inte missgynna. Detta är en stor kamp för spelberoende och överväldigande kommer inte att hända”Karins Petchsemoun team personal bekräftar.

WAN vi Raa Pon kriget hålls på fredag 15 februari Biljetten kostar 250 Baht. De har många matcher från många läger som följande: en öppen match är Fahsongsang blåsigt Sport kämpar Keng Jidmoungnon, Komsorn Lukkaonanai kämpar Kamennoi S.Apidet, Tanuutong S.Chockchaikit kämpar Jensoung Sakkongkamrai, Dokmaidang A.Jirawan kämpar Gumantong Jidmoungnon, Peteng Kiatpontip slår Yodmanut Petchpotong muay thai träningsläger, Detnarong W.Sangprapai slår Yudchai Kiatpatrapan camp och sista matchen är Superleg W.Sangprapai kämpar Mondam S.Weerapon.

4 thoughts on “Tillåta “Ni Chao” att få “encore”

  1. NiChao är den nya boxaren från Suwit Muay Thai läger. Så han måste vara bra boxare eftersom ägaren av lägret har god träningsprogram.

  2. Ni Chao är bra boxare i dag. Eftersom han tränar på Suwit muay thai camp , Muaythai-thailand.com . Så du kan träna med bra muay thai fighters och utbildare.

  3. Ni Chao kommer att vara den bästa boxare i Thailand. Eftersom detta muay thai camp är den verkliga kunskapen om Muay Thai träning. Idag är många boxare vill träna i detta läger.

  4. Wittaya Petchsemoun fruktar att skicka sin fighter att slåss med NiChao. Eftersom alla är vet att han är bra muay thai och har bra stansning.

Leave a Reply