“Båt” skulle vilja titta för det här programmet fullt ut.

“Båt” avslöjade att han vill titta för det här programmet fullt ut, särskilt för några boxare Satan Meunglek slåss med Ploysiam och nya Luakrak slåss med Phaetheng. Då inte kan det förutsäga att vem blir vinnare, men det bör kontrollera detta par boxare beredskap utan att ändra schemat.

För utvecklingen av Suek Phetwisate sändes på 13rd mars 2013 på Lumphinee muay thai stadium i Thailand, båt eller Nuttadate Wachirarattanawong måste bevisa för denna förmåga att installera detta program genom att börja med master par boxer eller Satan Muenglek Windysport muay thai träningsläger slåss med Ploysiam Phetyindee Academy eller Tee oss K. Rachada följt av nya Luakrak Excindyconyim slåss med Paeteng Kertponthip muay thai camp Onechai Ramboesarn slåss med Yuttasak Sakburiram, Saifa S. Suphatra slåss med Shopper K. Saphaothong och andra.

Dessutom från den avslöjande av båt eller en stor pådrivare i detta årtionde till reportrar i senaste måndag kväll, konstaterades att varje boxare från varje läger har varit kontrollerat deras förhållanden varje dag. Sedan, nu finns det ingen ändra om schema för att bekämpa och båten sa dessutom att han vill titta för det här programmet fullt ut på grund av den utmärkta inställningen upp också.

Båten sa mer att “för master par boxare, det skulle vara mitt mest gynnade att titta på eftersom Satan Muenglek har sin färska form och det kan inte förutsäga enkelt att som blir vinnaren mellan Satan Muenglek och Ploysiam. Om Satan Muenglek kan vara vinnare, kommer han emellertid en bra chans att slåss med olika program boxer i nästa gång i Phuket eller någonstans i Thailand. Dessutom för några boxare av Pae Theng är det knappast att förutsäga eftersom nya Luakrak har sin bra chans att slå honom, men det är inte säkert att han kommer att vissa vinnare eftersom det har att fokusera med chansen också. Sedan skulle jag nå för denna onsdag snabbt att titta på för det här programmet fullt ut.”

 

Leave a Reply