“Sia Song” har bekräftat att boxare att köra sina arbetsuppgifter fullt ut.

“Stora Song” beställde boxarna i hans muay thai läger som har kön att kämpa i denna fredag 5 april 2013 att visa deras bra prestanda för att väljas för att kämpa i den stora matchen i Suek OneThongChai på 2: a maj 2013 på Rachadamnern muay thai stadium. Dessutom är Sia Nao och Sia Chun redo att skicka deras boxare att delta i detta program helt.

Det är den nya aktuellt för Suek Kertphet av promotorn Chun Kertphet sändes på fredag 5 april 2013. Sedan finns det de ledande förespråkarna för Thailand oavsett Sia Nao, Sia Thongchai och Sia Bu att skicka deras boxare att delta i detta program, som Sangmanee S. Thianpho muay thai träningsläger som kommer att möta med Phrachanchai P. Phetnamthong muay thai camp, Ponkit Ch. Chienkamon som kommer att möta med Yokphet Sompongmabthapud Camp, Phetthawee S. Kittichai som kommer att möta med Tanonchai T. Sangthiannoi muay thai träningsläger Yodthongthai s. Telakul som kommer att möta med Rittidate W. Wantawee, Pakorn Sakyothin som kommer att möta med Desellek Ouddonmueng och andra.

Då blir det flera boxare i Thailand från Suek OneThongChai att delta i detta program helt. Dock har senare reportrar av Muai Siam uppenbarats från Noi Banphong eller en av lagarbete i Suek OneThongChai “stora sång har bäst betraktas till varje boxare i sin boxning lägret att göra sina uppgifter helt och boxare som har bra formulären kan väljas att kämpa i den stora matchen i Suek OneThongChai på 2: a i maj 2013.

Dessutom sade Noi Banphong att “i detta ögonblick, Sia Thongchai har bekräftat att varje boxare i sin boxning lägret att göra sina uppgifter bra för att ha sina rättigheter att kämpa i den stora matchen i Seuk OneThongChai sändes på 2: a i maj 2013. Å andra sidan, för det här programmet Sia Nao och Sia Chun är redo att skicka deras boxare i sin boxning läger fullt och detta spel är den intressant.”

Leave a Reply