Vara ware med kolik smärta.

SIA Tung Phetphiya skröt att för Suek Phet Phiya sändes på 2: a April 2013, “det kommer inte något för att vara säker om förutsäga av vinnaren. Vem är säker kan då förlorade sina pengar på grund av excellens spel för varje par av boxare i muay thai programmet. Dessutom ska varje par boxare som alla har sina bra strategi för att bekämpa och alla tro åsynen och hur man gör listor över honom och hans lagarbete att vara bra”.

För den master par boxaren i muay thai programmet, kommer det att finnas Aekmongkol för 5 stjärnor kyckling deawgym med Choknamchai Sitchakung muay thai träningsläger, Newluakrak Excindycon muay thai gym inför med Yodkhunsuek S. Suchd Camp i 106-108 pounds, Kongphuthorn N. Noppharat inför Phlakad Excindyconyim, Khonkrungthep Ph. Phuangkaew inför Diesellek Ch. Phinrat, Superjack S. Yuphinda inför Phetrimkhong Ch. Phinrat och andra.

 

“Chun” är verkligen glad.

Chun Kertphet avslöjade att “Jag har aldrig förväntat för att hålla fördelar eller beräkna att förlora pengar för Suek Kertphet sändes på 5: e April 2013, men jag är stolt över att ha flera välkända boxare 10 muay thai läger i Thailand från många program att förena sig med mig i detta program.”

Chun sade att “för denna annons för Suek Kert Phet på 5: e April 2013, det kan väcka uppmärksamhet från flera muay thai fans att tillsammans med oss mycket. Dessutom Chun eller Pheerapong Theeradatephong kan fördela flera välkända boxare för att bevisa sin kapacitet som består av Sangmanee S. Thianpho muay thai träningsläger som kommer att möta med Phrachanchai P. Phetnamthong, Ponkit Ch. Chienkamon som kommer att möta med Yokphet Somphongmabthaphut, Phettawee S.Kittichaithat kommer att möta med Thanonchai T. Sangthiannoi, Yodthongthai P. Telakul som kommer att möta med Rittidate W. Wanthawee muay thai camp Onechalerm Ouddonmueng som kommer att möta med Thongchai Sitthongsak, Onechalong Sitsoreng läger som kommer att möta med Intreekaew, Rachanon Phanphayak Chitmengnon som kommer att möta med Yuttasak Sakburirum, Kutkornnoi Sitphetubon som kommer att möta med Choamhoad Sakami och andra.

Dessutom från chansen att delta i det stora programmet före Songkran festival i Thailand, avslöjade Sia Chun eller Pheeraphong Theeradatephong för reportrar att “Jag är stolt över att ha en god chans för att göra förteckningarna över bra muay thai läger att vara piggade upp av muay thai fans. Dessutom tillkommer de kända boxarna från Suek en Thongchai och Suek Phetyindee att delta också. Å andra sidan, för hålla av förmåner eller avgift ingången, jag väntat aldrig, men jag är stolt över att ha de välkända boxare för muay thai fans att muntra upp. Dessutom skulle jag säga att varje par boxer är de intressanta. Sedan, alla kan komma att skicka uppmuntran till våra boxare också”.

Leave a Reply