Den som är oförmögna att slåss i Thailand kommer att misslyckas i denna match mellan Liamphet och Portorthor från 2 muay thai läger.

SIA Bu Muengphet eller arrangören i Suek Phetsuphaphan på Lumphinee muay thai stadium och Suek Chao Muai Thai på SiamOmNoi hade gjort listan för några boxare mellan Liamphet Sitbunmee muay thai träningsläger inför med Portorthor Phetrungreang muay thai camp att slåss i 8 Fukthiangroup i Suek Chaomuaithai denna lördag i 18 maj 2013 på Omnoi muay thai stadium. Sedan detta par boxare från berömda muay thai lägren bör förbereda sig väl och om någon är sjuk, han kommer vara lemnade från denna kamp efter att skjuta upp för den sista matchen till denna nästa match nu.

 

Dessutom hade Sia Bu Muengphet eller främjare av Suek Phetsuphaphan på Lumphinee muay thai stadium och Suek Chao Muai Thai på SiamOmNoi muay thai stadium under ledning av 8 Fukthiangroup muay thai turneringen uppenbarat för reportrar av Muai Siam efter Liamphet Sitbunmee muay thai träningsläger har att kämpa i semifinal omgång 8 Fukthiangroup med Portorthor Phetrungraeng muay thai camp i Suek Chao Muai Thai på lördag 18 maj 2013 Omnoi muay thai stadium som alla bör förbereda sig väl och den som är sjuk kommer vara lemnade från denna kamp efter att skjuta upp för den sista matchen till denna nästa match nu.

 

SIA Bu sade att “för denna nästa match, det är meningsfulla för dem båda eftersom tidigare de hade kämpat med varandra två gånger gånger av vinna 1 och förlora 1 med 2 poäng lika. Sedan i detta nästa match, någon som är förloraren kommer att misslyckas och kan inte kämpa i nästa match för säker. Vinnaren kommer dock passera att kämpa i nästa match direkt, så alla bör förbereda sig väl. Å andra sidan, om någon inte är redo att kämpa i denna nästa match, kommer att de vara lemnade från denna nästa match för efter att skjuta från förra matchen till denna nästa match nu.

Leave a Reply