“Pakorn” kanske hämnd för “Desellek”.

SiaKhwak P. K. Muai Thai vill lagarbete av muay thai lägret att låta Pakorn Sakyothin muay thai camp till hämnd och ansikte med Desellek Ouddonmuang muay thai träningsläger igen i nästa match efter att han hade förlorat till Desellek utan tydlig information i den stora matchen av SuekKertphet sändes på senaste 5 April 2013 på Lumphinee muay thai stadium i Thailand. Dessutom var det orättvist eftersom Pakorn var tvungen att förhandla sin vikt till Desellek för 1 pund samt.

SiaKhwak P.K. Muai Thai eller anhängare av Pakorn Sakyothin avslöjade att reportrarna av Muai Siam efter Pakorn hade förlorat till Desellek Ouddongmung muay thai training camp i den stora matchen i SuekKertphet på sista 5 April 2013 på Lumphinee muay thai stadium att “vi inte kunde göra beslutet enkelt genom att låta Pakorn för att pruta hans vikt till Desellek eftersom det orsaka nackdelarna till oss samt muay thai lägret goda namn. Jag skulle inte vilja att skylla för någon, men jag lagarbete av muay thai lägret att göra listan för Pakorn till ansikte och hämnd med Desellek igen i 134/136 pounds.

Förutom, jag är redo att ge en stora summor pengar till vinnaren av detta par boxer för 1 miljoner baht också. Sedan kan lagarbetet ringa till mig hela tiden för att prata med detta ämne.

SIA Khwak sade att “det fortfarande undrar om Pakorns förlora; Det kunde dock acceptera att han räknade sin vikt till sin par boxare mycket. Då Pakorn inte kunde motstå för hans stora storlek. Å andra sidan, jag lagarbete att göra listan över Pakorn Sakyothin muay thai camp till ansikte och revenge Desellek Ouddonmeung muay thai träningsläger igen i nästa match efter förlust med förundran att Desellek Uddonmueng i den stora matchen i Suek Kertphet på sista 5 April 2013 på Lumphinee muay thai stadium. For resten, det var orättvist för Pakorn att fynda hans vikt till Desellek för mycket; men kan han möta med Desellek igen för att kämpa i 134/136 pounds. Dessutom vill jag ge en stor mängd pengar till vinnaren av detta par boxer för 1 miljoner baht och om lagarbetet är intresserad, han kan kontakta mig också.”

Leave a Reply