Tillåt “NiChao Suwit Muay Thai Training Camp” för att kämpa för champion i Thailand vid 105 pund.

Det senaste mötet i ranking styrelsen tillåta NiChao Suwit muay thai träningsläger , Muaythai-thailand.com ,konkurrera för mästerskapet 105 pounds i Jao Muay Thai eller Thaiboxning krig på AomNoi Stadium med YodPaDand Kiatbanjong muay thai camp, en ny topp boxare i Jao Muay Thai kriger den 16 maj på AomNoi.
Främjare av Sangmorakot kriget på LumPiNi Stadium och Jao Muay Thai kriget på Siam AomNoi Stadium, Mr Tui Sangmorakot bekräftar att de styrelser som rangordnar Jao Muay Thai krig på Siam AomNoi Stadium tillåta min begäran. De tillåter NiChao Suwit Gym konkurrera för mästerskapet 105 pounds i Jao Muay Thai krig på AomNoi Stadium med YodPaDand Kiatbanjong, en ny topp boxare i dotterbolag till Sankmorakot att slåss i Jao Muay Thai kriget den 16 maj på AomNoi.
“Jag ser denna match är en bra eftersom de har en bra form med bra muay thai träning och alltid vinna så jag vill sätta dem att konkurrera om mästerskapet 105 pounds i Jao Muay Thai krig på AomNoi Stadium. Styrelserna tillåta min begäran redan i senaste möte.” Mr Tui sa.
Peteng kan inte vinna lätt
Wittaya Petchsemoun bekräftar en stor match i WanWeRaa kriget är ett slagsmål av Peteng Kiatpontip som vinner Putorn Cumpornkring muay thai träningsläger, men det är inte lätt att vinna Yodmanut Petchpotong eftersom hans vikt 106 pounds är bäst att kämpa.
“Peteng används för att bekämpa med Todmanut på Phuket under det senaste året. Även om han kan vinna men denna gång är inte lätt eftersom Yodmanut vikter 106 pounds är överväga av en personal som är bäst att slåss och han kommer inte missgynna. Detta är en stor kamp för spelberoende och överväldigande inte kommer att hända”Karins Petchsemoun team personal bekräftar.
WAN vi Raa Pon kriget hålls den 15 maj Biljetten kostar 250 Baht. De har många matcher med många muay thai läger från Thailand enligt följande: en öppen match är Fahsongsang blåsigt Sport kämpar Keng Jidmoungnon, Komsorn Lukkaonanai kämpar Kamennoi S.Apidet muay thai camp, Tanuutong S.Chockchaikit kämpar Jensoung Sakkongkamrai Camp, Dokmaidang A.Jirawan kämpar Gumantong Jidmoungnon Camp, Peteng Kiatpontip slår Yodmanut Petchpotong, Detnarong W.Sangprapai slår Yudchai Kiatpatrapan och den sista matchen är Superleg W.Sangprapai kämpar Mondam S.Weerapon.
muay thai uppgifter : Om ” Muay thai training information from thailand & muay thai camp from Thailand ” från muay thai träning .

3 thoughts on “Tillåt “NiChao Suwit Muay Thai Training Camp” för att kämpa för champion i Thailand vid 105 pund.

  1. Suwit muay thai camp är en av bra muay thai läger, så NiChao är tur att träna med dem. Becuase de har goda muay thai tränare att lära sina boxare.

  2. NiChao är bra muay thai fighter i dag. Eftersom han har bra punch och front sparkar. Men hans Muay Thai är tränad vid Suwit muay thai.

  3. NiChao vinner ofta i år. Nu är han den nya stjärnan i thaiboxning i Thailand. Sedan hans muay thai camp är så glad om hans resultat. Men det goda resultatet kommer från goda muay thai utbildning stilar.

Leave a Reply