“Wittaya” är stolta över sin förmögenhet.

Wittaya Phetsimuen är så glad att deras lärjungar är fortfarande varmt och nyligen hade de varit mästare i 4 program kontinuerligt i Suek Weerapon setup på senaste lördagskvällen på TGN kanal i Thailand i sista matchen. Således, Olaylek, Denlanna, Hippy och Yodsuwit är stolt över honom. Dessutom vill werewrwes behålla sin standard i den utmärkta sätt också.

Muay thai lägret av Wittaya Phetsimeun har dessutom bra standard accepteras från muay thai fläktar i muay thai cirkla. Dessutom har det varit garanteras med att vara utmärkt och nya stjärna boxning lägret eftersom det finns flera stora och små storlek av boxarna att gå med i flera program. Nyligen, har hans boxning läger varit berömda igen efter att det finns fyra boxare från detta boxning läger vara mästare i Suek en Weerapon sänds på sista lördag kväll på kanal TGN på sista saturady av den 20 April 2013.

Dessutom sade werewrwes att “mina lärjungar fortfarande visa sin bästa form och grepp för champions kontinuerligt. Dessutom hade nyligen Olaylek övervinna Phetkeng A. Bunchuai muay thai camp samt Denlanna som slog Phetkrengkrai Pareplachareanyon muay thai träningsläger i fjärde rundan, Hippy som knackade Arawan Luakchamphlachai i den andra omgången och Yodchuwit som övervunnit Oakrit Phetphannarai. Sedan det fick mig att vara stolt och vill bekräfta för att behålla den goda standarden för att accepteras från muay thai fans.”

 

Protest för att titta på strategierna av boxarna.

Dang Banpho Prasanchamchamrat eller det stora huvudet sitta Benchama muay thai Camp pläderade för domarna i Suek Chao Muai Thai på Siam Om Noi muay thai stadium för att titta på för strategin av boxarna för utan att fokusera bara priserna på dem för att döma på rätt sätt av förlora inte känslan av muay thai fans som förra matchen.

“Dang Banpho” eller Prasan Chamchamrat eller det stora huvudet sitta Benchama muay thai Camp avslöjade att reportrarna av Muai Siam att “Jag har förlorat känslan av domarna värre skyldighet mycket. Således Suek Chao Muai Thai på 27 April 2013 att Chatchainoi Sorchor Toipadreaw med Siabin Kertchareanchai muay thai träningsläger för grepp inför tredje rang, skulle jag vilja domarna i Suek Chao Muai Thai på Siam Om Noi muay thai stadium att göra sin plikt och för att bedöma detta par boxare i 1: a Yipsamyiproad muay thai turneringen genom att titta på för deras bra strategier också. Dessutom domarna alltid titta på priserna för några boxare och göra muay thai fans att förlora sin känsla att muntra upp. Då, är det inte av hur man bedömer boxaren på detta sätt. Å andra sidan, jag skulle inte vilja skylla på någon i den sista matchen, men jag har förlorat känslan i detta ämne mycket. Därför, den här 27 April 2013 jag domare att döma med ärlighet för att vara gynnade av muay thai fans.”

2 thoughts on ““Wittaya” är stolta över sin förmögenhet.

  1. Wittaya Phetsimuen är glad för resultatet av hans boxare. Hans thailändska boxare visar bra muay thai grund av hans tränare.

Leave a Reply