“Chareanthrab Kertbanchong thai boxing camp” styra själv i Thailand, så det blir inga problem för nästa muay thai slagsmål.

“Baowee” eller Chareanthrab Kertbanchong thai boxning lägret ger förtroende till muay thai fans och avslöjade att reportrarna av Muai Siam att nu Songkhom WorSangphraphai muay thai utbildning camp Sitchareanthrab är under hans kontroll, och nu är han flitig att träna själv mycket. Alltså, jag är säker på att den här 11st juni 2013, Songkhom kan bli för att vara den nya stjärnan i kampen igen.

 

Dessutom i den tidigare Songkhom WorSangphraphai muay hade thai träning camp Sitchareanthrab eller den tidigare mästare i 118 pounds i Thailand varit välkända en innan de försvinner till boxning cirklar för ett par år. Han har dock nyligen, hans kön att kämpa med Phetphanom Meenayothin i Suek Sawangphanphla på denna 11st juni 2013 på Lumphinee muay thai stadium.

 

Senare, reportrar hade uppenbarat från Chareanthrab Kertbanchong thai boxning lägret eller den tidigare välkända mästare som blir nu för att vara chef för muay thai utbildning läger som nu har jag min nya chans att slåss ibland. Å andra sidan, nu Songkhom är i kontrollen av gruvan och Songkhom är den flitiga som hoppas att vara tillbaka för namnbyte igen. Han är utbildning muay thai och kickboxning i varje dagar på lägret.

 

Chareanthrab sade dessutom att “Songkhom kom till mig eftersom tidigare, vi hade åt och tränade med mig på thai boxning lägret för Pheemai Muengkhon. Efter det hade jag dock samordnas med Pheemit Nakorn att tillåta Songkhom att träna med mig. Dessutom, för den sista matchen, Songkhom hade vunnit Sumaee A. Benchawan i thaiboxning turneringen i natten till lördag. Sedan märkte jag att Songkhom är den flitiga som alltid tränar sig själv väl. Således kan muay thai fans vara bekvämt om honom att han inte kanske har några problem att kämpa med Phetphanom Meenayothin muay thai lägret och han kan vara vinnare utan svårighet. Som ett resultat, han vill bli mästare igen och nu är han på bara 25 år gammal, så han har fortfarande sin chans att skapa bra formulären i flera matcher. “

Leave a Reply