“Mit” från Phuket utmaningar för att bevisa för hans Boxers prestanda form muay thai slagsmål.

Nu vet vi alla boxare förteckningarna i Suek OneMitChai av Mitnakorn eller Sumate Seasattabongkot eller främjare av södra Thailand eller ägaren av kön visar Feemea program som kommer sändas på onsdag 5 juni 2013 på Rachadamnern muay thai stadium redan. Det kommer då alla de välkända boxare som kommer att kämpa vinna funniness för flera sådana; nämligen, master par boxer eller Onechana A. Bunchuai som förhandlade vikt Hongthonglek Ch. Fhaphliensee för 112-114 pounds och följt av andra par boxer eller Shopper K. Saphaothong muay thai läger som kommer att möta med Nongyot Sitchakarn muay thai träningsläger i 108 pounds och stödjande par boxer eller Yokthong S. Sriwicha muay thai träningsläger som kommer att möta med Banlangngen Phetmahaphom i 101 pounds också.

För Yokthong, nu blir han för att vara rika och kända lilla boxer av Suek Atsawindam som hade övervunnit Luakkhonanai eller en annan välkänd boxare också.

Dessutom avslöjade Mitnakorn att reportrarna av Muai Siam som “jag alltid pratar till befälhavaren Sawake hela tiden för att skicka Yokthong för att bekämpa på Rachadamnern muay thai stadium. Således befälhavaren Låt mig för att ta hand om Yokthong nu och om det finns någon boxer passande med Yokthong, jag kan göra listan över honom att slåss med att boxer. Sedan, nu jag har tittat på att Banlangngen är lämplig att slåss med Yokthong eftersom han kunde övervinna såväl Phetnarin som Yokthong i den senaste matchen i 101 pounds. Därför kan det vara 1 eller 2 rang av alla Yokthong och Banlangngen. Dessutom har nu Yokthong övat sig på Pinsinchai muay thai stadium i Thailand eftersom befälhavaren har förtroende för detta tillstånd att öva. Sedan jag alla muay thai fans att titta på för den Yokthong att han kommer att passa i är den nya stjärniga boxaren i framtiden eller inte.”

Dessutom finns det andra par boxare att slåss; nämligen Worachate P. Reungram att möta med Phetnamchai Suanaharnpheakmai i 102 pund, Somraknoi Pornnangrong att möta med Ikquesang S. Olay i 102 pund, Thongchai S. Samrian att möta med Riangdate Sakwichiean i 101 pounds, Maharatlek Sitchareanthrab att möta med Phet T. Pongsila i 101 pounds, Arafad Arawan att möta med Khunpon Payakkhamphan i 122 pund och andra par boxare.

One thought on ““Mit” från Phuket utmaningar för att bevisa för hans Boxers prestanda form muay thai slagsmål.

Leave a Reply