“Prachanban Wisutechareanyon Camp” som syftar till att vara muay thai eller Thai boxning i Thailand.

Phrachanban Wisutechareanyon Camp eller den nya utmärkta boxaren av Suek OneThongChai hade visade hans goda form och gynnas till populära arrangören i Thailand eller Thongchai Rattanasuban som förutspådde att Phrachanban kommer att ha sin lycka i thaiboxning cirkel för säker. Sedan muay thai fans ska fånga ögonen på honom väl och Sia Wisute eller big boss boxning lägret är säker detta år Phrachanban inte att den välkända boxaren mindre än Raktemroi eller senior utmärkt boxer för säker. Han har dessutom en ny chans att förstå för mästare med Sanchai T. Laksong muay thai träningsläger samt.

 

För Suek Mahachon OneThongChai, kommer att det fördela för alla nya 4 utmärkta initiativtagarna; nämligen Chamnong Muengseema, Chanarin Phrathum, Beaw Luammakhamwarn och Thep Thamma som tilldelats arbete av Thongchai Rattanasuban inställning av miljoner baht OneThongChai i nästa match. Men trots denna nästa match är fortfarande liten, men den har god kvalitet genom att ha mötet av den färska par boxaren från olika match mellan Phrachanban Wisutechareanyon lägret från Suek OneThongChai att möta med Daewroat Chitmuengnon muay thai träningsläger från Suek Bangrachan och för detta par boxare, hade Phrachanban förhandlat hans vikt till Daewrote Chitmeungnon för 2 pounds också. Dock har båda av dem alla bra strategier för att slåss med funniness. Sedan, muay thai fläktar bör inte missa att titta på i detta program för att låta Phrachanban för att få hämnd för Raktemroi Wisutechareanyon Camp. Dessutom, om han kan övervinna Daewrote eller företrädare för Suek OneThongChai, initiativtagarna vill honom att förstå för mästare av 105 pounds i nästa match från Sanchai T. Laksong muay thai lägret. Förslagsställarna anser vidare att Phrachanban kommer att ha sin nya chans att bli vinnare utan att besvikelsen cheer ledare från Chonburi och Phuket för säker.

One thought on ““Prachanban Wisutechareanyon Camp” som syftar till att vara muay thai eller Thai boxning i Thailand.

  1. Phrachanban är glada att kämpa på SUEK OneThongChai och hans muay thai camp träna honom varje dag eftersom alla vill han vinna.

Leave a Reply