“Sia Chai” bekräftade “NewLuakrak Excindycon muay thai gym” för att vara mästare i Thailand.

SIA Chai Excindycon muay thai gym bekräftade NewLuakrak Excindycon muay thai gym för utbildning själv knappt för att besegra Satanmeunglek Windysports muay thai träningsläger och grepp för mästaren i 105 pounds på Lumphinee muay thai stadium för Suek Lumphinee mästare Kerkkrai på denna fredag 7: e juni 2013 på Lumphinee muay thai stadium. Dessutom ska muay thai fans muntra upp honom för att stödja honom.

SIA Chai sade att nu NewLuakrak Excindycon muay thai gym har den nya kön att förstå för hans mästare i 105 pounds på Lumphinee muay thai stadium med Satanmuenglek Windysports av Prutning hans vikt för 1 pund på 104-105 pounds i Suek Lumphinee mästare Kerkkrai på denna fredag 7: e juni 2013 på Lumphinee muay thai stadium i Thailand. Dessutom hade nyligen Sia Chai Excindycon muay thai gym bekräftat att NewLuakrak för att utbilda sig knappast för att besegra Satanmuenglek Windysport och grepp för den första mästaren för denna standard boxning i Thailand. Sedan, muay thai fläktar bör inte missa för att titta på i detta program eftersom de inte känner sig besviken för säker.

Sia Chai är dessutom säker och sade att “för denna kamp, jag är säker att NewLuakrak kan övervinna Satanmeunglek och förstå för mästare i denna standard boxning till vårt boxning läger för säker. Således ska muay thai fans heja och ge uppmuntran till honom för att vara mästare i detta program också.”

 

“Chapae” är entusiastiska att stödja “Wisanlek”

Den sista matchen var det talesättet att Wisanlek inte kunde visa sina goda former som förväntan efter striderna med Nasir Khang Nuengthep. Då, för detta nästa kamp, det skulle visa sig för sina båda föreställningar som kommer att vara bäst. Dock är det trovärdigt att Wisanlek kan visa sin bra form att kämpa i nästa match för säker.

Det bör acceptera att för sista matchen för några boxare mellan Wisanlek och Nuengthep var på fel sätt att förutsäga eftersom Nuengthep kunde övervinna Wisanlek lätt.

Dock nu gav Pae Sangmorakot eller en av bossarna i Wisanlek den information som “å andra sidan, jag visade att för sista matchen, Wisanlek kunde visa sin bättre form med hans flit även om han var förloraren i matchen. Dock för nästa match, det skulle visa sig prestanda mellan dem båda att som kommer vara bäst genom att kämpa på Lumphinee muay thai stadium att vara rättvis eller få en stora summor pengar.
Chapae sade dessutom att “jag visade att Wisanlek för den dagen, hade visar hans bra form på grund av hans flit att kämpa. Men även om någon kan visa på detta sätt, bryr jag mig inte. Jag skulle dock vilja veta om Neungthep kan ha de stora summor pengar att slåss i detta program eller inte.

One thought on ““Sia Chai” bekräftade “NewLuakrak Excindycon muay thai gym” för att vara mästare i Thailand.

  1. NewLuakrak är bättre när han har förändrats för att träna thaiboxning med Excindycon muay thai gym. Men Sia Chai är älska honom eftersom han är bra boxare.

Leave a Reply