Thai boxning Tournament igen vid Khon Kaen med många muay thai läger från Thailand.

Thai boxning turnering av www.muaythai-thailand.com blivit populärt på landsbygden efter går till Nong Bua Lam Phu så de beslutar att Khon Kaen den 10 juni. Muay Thai fläkt från Thailand ska vänta Chun Kiattioetch’ arbete.
Thai boxning turnering på kanal 11 vid två-tiden till klockan fyra för nyår. De höll boxning turnering på Kwan Riam flytande marknaden med många muay thai läger. Nyligen, den 10 juni går till Nong Bua Lam Phu och få uppmärksamhet från muay thai fans. Detta innebär att planera resa landsbygden är framgång. Nästa turnering den 10 juni på Khon Kaen har bekräftats.
“Senaste, Petchyindees personal hölls boxning turnering på Nong Bua Lam Phu, finns det en massa muay thai fans vill träffa många muay thai läger från Thailand. Nordöstra Thai gillar att titta på boxning och jag vet nästa turnering hölls den 10 juni på Khon Kaen Mr. Chun Kiattipetch. Jag vill meddela boxning mästare och människor som bor nära Nong Bua Lam Phu vänta en underhållning form boxning”Muay Thai personal herald.
Mr.Bu från Petchsupan muay thai läger in en bra öppna och stänga kamp i Thailand med många träningsläger.
Mr.Bu Mouengpetch förstå muay thai fans s känner så han satte en bra och nära kamp för Petchsupaparn War den 19 juni på LumPiNi Stadium i Thailand. Muay thai fans kan spela mycket eftersom det finns många bra muay thai läger.
Kampen för att bevis för att tro i Petchsupan kriger den 19 juni på Lum Pi Ni Stadium, det öppna slagsmål är Sankeng J.Nopparat muay thai träning läger beat Sinksuriya U.Rattanabandit, den andra omgången är Samdee Petchyindee Academy spara hans mästaren bälte av slagsmål med Chaisiri Sakniranrad, Wuttichai Saksubin muay thai camp slåss Chaimonkol Petchsupapan, Petchmouengchon Tayha kampen Worawut S.BebeÖl Payakmouengchon kampen Teelek Rachanon muay thai träningsläger, Eakarnan J.S.P. kampen Konkobdai W.Wiwattananon, Sittisak Bunmee kampen Cherry Daooeun, Kimsong Sakniranrad Thai boxning utbildning läger kampen Superfam W.Kongpiset Gym, Talaisan W.Wiwattananon Thai boxning lägret uppfyller Chupetch Phananchoeng.
Förutom den viktiga matchen, sade Mr Bu han och hans personal tar en kända boxare och bästa boxare i hans gym för denna kamp för muay thai fans kan spela som tidigare och inte olagligt boxning regler.
Mr.Otue Jarumoueng ange en kamp på Dao ringt Chujarern War den 18 juni. Ankmor Grabepomdeang tänker följa boxning regler även om han kan sälja en biljett till muay thai fans 240 baht men är det ok. Måndag eftermiddagen sedan, Muay Siam daglig checklista en kamp från Mr.Prawit Konktongsamut om Dao ringt Chujarern Speical den 18 juni på Rah Cha Dam Neon Stadium som anordnas av Chujarern Raweearamwong. Biljetten kostade 240 baht. Det finns top slagsmål mellan Palankpib N.Sripoueng som bara sluta bekämpa en stor match 250 baht på Lum Pi Ni och har en bra form av vinna Yodkunpol Monchai. Palankpib N.Sripoueng muay thai training camp kommer att slåss med Songkom Srisuriyotin som vinner Keawkangwan S.Sajouenchai 4 rundor på Lum Pi Ni i 124 pund kamp. Andra kampen är en match av Eakkarit form Bangkok Thon Bu Ry universitet slå Sinkpayak från Muban Chombueng Rajabhat University 131 pounds.
Den andra matchen från andra muay thai läger är Eakpetch Bankok Thon Bu Ry universitet kämpar Rittikrai Keawsamrit muay thai camp, Neungsiam S.Prasobchock möter Michans Teedet 99 muay thai träningsläger, Masang Suwit muay thai gym kämpar Sakartid T.Laju, Rukkad Chumpare Tour kämpar Rungpichit PanYudtapum och sist är Fanta A.Kuntorn kampen Chamounkpetch Kiatpracha osv…

3 thoughts on “Thai boxning Tournament igen vid Khon Kaen med många muay thai läger från Thailand.

  1. Många thai boxning fans i Khon Kaen väntar den stora kampen för muay thai. Petchyindees bekräfta alla fighters kommer från de bästa muay thai träningsläger i år.

  2. Mr.Bu från Petchsupan thai boxning programmet letar alltid efter de nya boxare, eftersom han har många muay thai program för att hantera. Idag Teedet 99 muay thai camp skicka många boxare att slåss för honom.

  3. Ankmor Grabepomdeang är byggherre för muay thai och ägare av thai boxning läger i många år. Men idag är han inte har många bra boxare att träna i hans läger.

Leave a Reply