“Thailand Pinsinchai muay thai Camp” bör utmana med “Phetaek”.

Nyligen, hade den tidigare kända stjärnan boxer eller Phetaek S. Suwannaphakdee muay thai träningsläger sett Thailand Pinsinchai Camp utmanade för några boxare att slåss med honom. Då nu vill Phetaek bevisa hans framförande med Pinsinchai att slåss i 64 kilo med grundläggande att få pengar av 500,000 baht. Således, om Pinsinchai är intresserade slåss med honom, Pinsinchai kan slåss med honom i nästa match.

 

Dessutom efter Thailand Pinsinchai Muay Thai lägret hade tillbaka till skapade hans goda namn igen genom att övervinna betyg för Chareanthrab Kertbanchong muay thai träningsläger i senaste matchen i Phuket, vill nu Pinsinchai utmana Chareanthong Kertbanchong eller en kompis i samma boxning lägret av Chareanthrab att kämpa för en annan forntida match program för att skapa hans bra nuvarande igen.

 

Senare, hade reportrar av Muai Siam uppenbarats från tidigare mästare eller Phetaek S. Suwannaphakdee muay thai träningsläger som aktuell dag har vänt sig till öppna muay thai gym på Aewnang i Krabee och Phuket som “Jag vill bevisa min prestanda med Thailand Pinsinchai Camp också i 64 kilo med grundläggande att få pengar för 500,000 baht. Dessutom, även om jag har lemnade från striderna i flera år, jag har sett flera av mina vänner att komma tillbaka för kampen igen med funniness. Sedan skulle jag slåss med Thailand Pinsinchai som visar vara det stora målet för mig. Dessutom, även om Pinsinchai hade bara övervinna Chareantrab, är jag fortfarande säker i mig själv, särskilt för att bekämpa i 64 kilo med grundläggande att få pengar av 500,000 baht. Således, om Pinsinchai är intresserade slåss med mig, han kan utmana mig att slåss med honom och nu jag undervisar i muay thai gym på Krabee varje dag. Nu är jag redo att kämpa med någon gammal boxare form någon muay thai läger. Som ett resultat, skulle jag vilja bäst hänsynen till varje vänner också.”

2 thoughts on ““Thailand Pinsinchai muay thai Camp” bör utmana med “Phetaek”.

  1. Under 15 år sedan alla vet Pinsinchai muay thai camp är den berömda thai boxning läger. Men idag lägret har en boxare att träna och kämpa för lägret.

  2. S. Suwannaphakdee muay thai camp har samma problem med andra thaiboxning läger, då de idag inte har några fighters. Phetaek är den sista boxare.

Leave a Reply