“Yodwicha PhorBunyasit muay thai camp” har bara övat för Thai slåss, Thailand.

Thone T. Rungthip bekräftade att han nyligen inte hade kontaktats från Thai slåss som gör att Yodwicha PhorBunyasit muay thai träningsläger eller den senaste utmärkta Thai boxaren att slåss i Thai slåss. Sedan har han att konsultera för flera personer att lösa detta problem eftersom hans boxning läger har vissa anhängare utan att göra beslut enkelt. Dessutom accepterade han att nu Yodwicha har utbildat i boxning lägret för att ha chans att kämpa för Thai slåss faktiskt eftersom det är det lagarbete som kontaktade tränare för att låta honom att öva på detta sätt. Sedan hade han övat sig på boxning lägret på Samphran utan andra orsaker.

 

Thone T. Rungthip eller big boss Ch. Rungroat T. Rungthip muay thai camp och PhorBunyasit muay thai boxning lägret träningsläger avslöjade att reportrarna av Muai Siam och Suwit muay thai efter det är det aktuellt att Yodwicha kommer att kämpa i den sista matchen i Lumphinee mästare Krikkrai program på det 7: e juni 2013 på Lumphinee muay thai stadium i Thailand för den sista matchen. , och efter det, kommer han att kämpa i thailändska kamp som “nyligen lagarbete av Thai slagsmål hade kontaktat genom tränare att låta Yodwicha att kämpa i denna match. Alltså, nu Yodwicha har praktiserat i en resort på Samphran för att öva sig att ha en ny chans att kämpa i thailändska kamp utan andra orsaker.

 

Big boss av PhorBunyasit muay thai träningsläger Ch. Rungrote bekräftat att “Jag kan bekräfta att nyligen Yodwicha eller min boxer inte hade blivit kontaktad från thailändska kamp i det formella sättet. Jag bör konsultera dock för många människor först eftersom min boxing camp har flera supportrar utan att göra beslut enkelt. Å andra sidan, nu Yodwicha har praktiserat i boxning lägret egentligen eftersom det är det lagarbete som kontaktade till tränare i boxning lägret att låta Yodwicha att träna på detta sätt utan andra orsaker. Som ett resultat, om Yodwicha har att kämpa i denna match, jag kommer att berätta för alla säkert eftersom Yodwicha alltid inte vara favorit boxer för alla bara mig. “

One thought on ““Yodwicha PhorBunyasit muay thai camp” har bara övat för Thai slåss, Thailand.

  1. Idag Yodwicha är den varma thailändska boxare i detta år, därefter var man vill titta på hans muay thai match. Emellertid PhorBunyasit Camp är inte lätt att prata.

Leave a Reply