4 utmärkta boxare Chuwattana muay thai Camp är redo att kämpa i Thailand med någon thai boxning träningsläger.

IMG_3508
4 utmärkta boxare Chuwattana muay thai Camp; nämligen är Phonphad, Thanongsaklek, Khanongsuek och Khwangthong redo att visa sina fantastiska muay thai former att vara gynnade av muay thai fans i Thailand av Suek DaewRungChuCharean på denna måndag på Rachadamnern Thai boxing stadium. Således hoppas Angmor Kabeephomdang att alla har sina bra prestanda att bekämpa säkert bra träning och styrka från sitt läger.

 

För Suek DaewRungChuCharean på denna 24 juli 2013 på Rachadamnern Thaiboxning, hade Angmor setup för 4 utmärkta boxare; nämligen Phonphad Chuwattana muay thai camp att förstå mästaren i Bantamvikt med Chankit A. Pimonsri muay thai träningsläger, Thanongsaklek Chuwattana Camp inför med Kotchasarn WorWiwattananon muay thai camp, Khanongsuek Chuwattana att förstå mästaren i mellanvikt på Rachadamnern för Thaiboxning i Thailand med Omsinlek P.K. Muai Thai Gym och Khwangthong Luakphetnoi att möta med Aekdate av Bangkok Thonburi university.

 

Senare, avslöjade Angmor att reportrarna av Muai Siam att “min fyra utmärkta boxare i sinnet är stora de som är redo att visa de imponerande formulär till dig. Dessutom, för Chankit, han vill vinna 100.000 baht och skapa goda namn till sin familj och sig själv genom att greppa mästare på Rachadamnern beröm av familjen. Men han är aldrig bli mästare innan, men för Phonphadban, han är den rika eftersom han vunnit bara gynna från arvet från mark helt 60 miljoner baht.”

Leave a Reply