Det kan vara den nya möjligheten att få BigSong att vara tillbaka i arbete.

BigSong eller Thongchai Rattanasuban är fortfarande stänga i själv i Samsane invånare och bekräftade att det han gjorde är rätt grej utan rädda för något kommer att hända med honom, förutom att oroa hans boxare misslyckas för att gå med i den stora matchen på 4: e juli 2013 endast. Dessutom, han väntar på Ställ in muay thai stadion och förklara allt till muay thai fansen samt vägledning till befälhavaren Surakai Chattumat eller Suek Lumphinee och Suek OneThongChai vara tillbaka för installationsprogrammet för det nya programmet på Lumphinee muay thai stadium igen för att skapa tro muay thai fans att vara på samma sätt som de förgångna tiderna.

Å andra sidan, BigSong visade att “nu finns flera program som tillbringar en stora summor pengar att förstå boxare till mig för att vara med honom. dock för programmet av Chit Muengnon, kommer att nu detta program dela dess program för Suek OneThongChai att ställa in programmet för två program en månad. Då kommer att jag göra meddelandet om detta ämne snart.”

Thongchai är fortfarande stängt på sig själv i invånare.

Efter utskott Rachadamnern muay thai stadium inte bjuda in BigSong eller Thongchai Rattanasuban att delta i mötet av chefer och initiativtagare i sista gången som inte ger något program för Suek OneThongChai att installera nya program i 3 månader från juli till September 2013, blir detta ämne för att vara den stora punkten i boxning cirkeln på 13rd juni 2013. Sedan, efter som BigSong eller Thongchai Rattanasuban är fortfarande stänga själv på hans stora bosatt i Samsane med sin varma familj inklusive för att acceptera att efter denna incident var hände det finns flera personer i boxning cirkel och chefen för boxning lägret kontakta och uppmuntra mig kontinuerligt hela tiden. Därför jag skulle vilja tacka er för alla att ge uppmuntran till mig och ingen materia kommer att hända, jag kommer att kämpa för vår boxning krets. Det bör dock ge fler gånger för mig att arbeta och alla som har gått med sitt liv och gick alla gånger med mig har fortfarande sin bra chans att arbeta och komma samman.

Leave a Reply