Känner dig upphetsad med ålderdom boxare från många muay thai läger kämpar på Chitmuengnon Thaiboxning stadium, Thailand.

4 välkända och utmärkt boxare i förflutnan kommer att vara tillbaka till kämpa igen; till exempel kommer att Rambo ha en annan match att kämpa på i 7: e juli 2013 med Langsuan och Lakhin samt Neung ubon som kommer att möta med varandra på i 21: a februari 2013. Å andra sidan, har Somjit Wankaew setup för Chitmuengnon program att bevisa sina framföranden via kabel PSI TV sänds i hela Thailand landet.Today Rambo work as the trainer at Suwit muay thai to teach the young boxer .

 

Dessutom, dessa 4 kända boxare från 4 muay thai läger har skapat den nya aktuellt till muay thai livet; Dessutom hade reportrar av Muai Siam uppenbarats från dem eller Rambo, Langsuan, Nuengubon och Lakhin som alla är i fyrtioårsåldern som de hade beslutat att komma tillbaka för att bekämpa i thaiboxning stadion igen. Somjit Wankaew har sedan installationsprogrammet för Chitmuengnon Thaiboxning att bevisa sina framföranden med att ge 100.000 baht för vinnare också. Därför Rambo kommer att kämpa med Langsuan på denna söndag 7: e juli 2013 och Lakhin och Nuengubon kommer att slåss med varandra på denna söndag 21 juli 2013.

 

En av muay thai lagarbete av Chitmeungnon sade att “det är säkert att dessa före detta boxare kommer tillbaka att slåss igen på Chitmuengnon för Thaiboxning. Dessutom kommer att Rambo kämpa i 58 kg. med att få 200 000 baht om han är vinnaren och Nuengubon och Lakhin kan få för 300.000 baht om de är vinnare. Förutom, tidsfristen för att betala deposition är på söndag den 30 juni 2013 och dessa 2 program kan sändas med svart PSI-kabeln på kanal 174 på 9.00 – 11 p.m. i Thailnad. Således bör alla muay thai fans följa dessa 2 program som är de drabbade program som alla är intresserade nu.”

Leave a Reply