“Mu Phuket” är stolt över sin prestation av många läger från Thailand; garanteras om sin nästa muay thai match.

“Sia Mu Phuket” eller arrangören Weerapon Phanchuai eller främjare av Lumphinee muay thai stadium log och tackade för muay thai fans att titta på för hans underhållande program i Suek Muai Thai Lumphinee TGN i Thailand på förra lördagen 22 juni 2013. Dessutom garanteras han att i nästa match med många muay thai läger, han kommer setup det fantastiska programmet som detta sätt för muay thai fans igen.

Efter installationen programet av Suek Muai Thai Lumphinee TGN på senaste 22 juni 2013 på Lumphinee muay thai stadium i Thailand, hade Promotorn Sia Mu Phuket eller Weerapon Panchuai hyllats av muay thai fans i hela landet med funniness av programmet. Dessutom hade han garanterat om att roa sina program på varje lördag kvällar att “Jag känner mig glad och vill tacka för alla som är gynnade och stöder om programmet. Detta program är dessutom värt för din betalning mycket. Å andra sidan, jag vill garantera om min nästa bra match att slåss med många läger på nästa lördag kväll att vara underhållande som detta program också. ”

Uppmuntra “commanderen.”att söka efter sanningen.

“Sia mig” eller Theerayut Hophrasertkit är redo att uppmuntra commander Thad eller commander Sukthad Phumphanmung eller huvudet av Phumphanmung Thai boxning lägret fullt ut för att söka bakom människor som bedömde Thungthong vara misslyckats av matchen i Suek Chai Muai Thai program för den sista matchen. Sedan, om han skulle vilja be om hjälp på OmNoi för Thaiboxning i Thailand, han kan berätta för honom att delta fullt ut.

“Sia mig” eller Theerayuthophrasertkit avslöjade att reportrarna av Muai Siam efter Thuanthong Phumphanmung hade bedömts vara misslyckades av matchen med Thanachai Ch. Pradit i 3: e Weber av Suek Chai Muai Thai i sista matchen som “mina chefer och jag är redo att uppmuntra commander Thad eller commander Sukthad Phumphanmung eller huvudet av Phumphanmung Thai boxning lägret fullt ut för att söka efter bakom människor som syftade till att göra Thungthong för att misslyckas Suek Chai Muai Thai program i den senaste matchen. Dessutom, om han behöver hjälp, jag vill delta fullt ut också. ”

Utskottet sade att “för mig, jag hade anklagat av muay thai fans också, så jag skulle vilja uppmuntra chefen för boxning lägret för att söka efter sanningen och bakom person helt. Dessutom, om han behöver hjälp, jag vill delta fullt ut.”

Leave a Reply