Utskottet vill ta bort Thongchai utan garanti för verken muay thai i 3 månader.

I detta ögonblick, hade kommittén av Rachadamnern muay thai stadium bort Thongchai Rattanasuban från listan oändligt efter plumpt inför utskottet i Suek OneThongChai som den stora matchen på sista 3: e juni 2013 till informeras på Nangleng polisstation. Sedan kommittén är missnöjd om Thongchais beteende och delade Suek OneThongChai verk till andra initiativtagare redan bland annat för att försäkra om föreställningar av andra initiativtagare att köra sin plikt till Thongchai lika säkert.

Furthemore, utskottet har accepterat att det finns några muay thai fans av Suek OneThongChai som är missnöjd om detta ämne, men han tror att han kan ta itu med detta problem inte difficultly. Medan Thongchai är fortfarande stänga i själv på hans bosatt alla gånger efter att skicka någon att rensa om detta problem. Det var dock inte framgångsrika, utom Thongchais ursäkt. Å andra sidan, garanterar kommittén inte att Thongchai för denna 3 månad, kanske har hans tilldela arbete att installera nya program eller inte.

Chalermpong var sjuk; Prai hade kört sin roll som ersätter honom.

18.30. Sista 13rd juni 2013 på mötesrummet för Rachadamnern muay thai stadium, hade Prai Panyalak eller kommittén för Rachadamnern muay thai stadium kör på sin roll som ordförande för denna befattningshavare och initiativtagare möte ersätter Chalermpong Chiaosakul eller styra manager i muay thai stadion som var sjuka och kunde inte komma för detta möte.

Initiativtagarna deltog vid mötet fullt ut.

Denna befattningshavare och initiativtagare möte på Rachadamnern muay thai stadium, det fanns initiativtagarna som deltog i detta möte längs regnet faller och trafikstockning fullständigt som de förgångna tiderna med deras glada ansikten på grund av fler program att ställa upp för dem.

Leave a Reply