Vara stolta “Rungphet Phetcharean muay thai camp” att förstå för Thailand mästare.

IMG_3525

Sommat Khammat är glad att Rungphet Phetcharean muay thai camp kan passera in i den sista omgången av Phunsia muay thai turnering framgångsrikt och han skulle vilja tacka er för alla muay thai fans i Thailand som ger uppmuntran till Rungphet alla gånger. Dessutom bekräftade han att Rungphet i den sista omgången, kommer att möta med Singpornchai S. Sarinya training camp att slåss med sin fulla potential för säker utan att göra disapointment.

Dessutom blir Rungphet nu för att vara en som klarat in i finalrundan av 13rd Phunsia muay thai turnering som är bortom än förväntan av muay thai fans mycket efter att han vann Yodkitsana Luakniaphattapee muay thai träningsläger med funniness i Suek Muai Thai ChedSee sista söndagen i 7: e juli 2013. Sedan nyligen, avslöjade Sommat Khammat eller chefen för Phetcharean boxing camp att “Jag är så glad att Rungphet kan passera in i finalrundan som är bortom än de muay thai fans förväntan. Sedan, det borde tacka för allas uppmuntran mycket också.”

Sommat Khammat avslöjade att “Jag är så glad att Rungphet kan passera in i finalrundan framgångsrikt som är bortom än förväntan eftersom Rungphet har fler nackdelar än hans par boxare i flera områden oavsett former och styrka. Han kan dock passera in i finalrundan, så det borde tacka för varje muay thai fans som skickade uppmuntran till honom. Därmed kommer han att kämpa med sin fulla potential för säker.”

“Nattapon” vill vara den muay thai champion 5 stjärnor kyckling muay thai turnering.

Nattapon Nachiakwittayakhom bekräftade att han kan vara en förkämpe för miljoner baht 5 stjärnor kyckling muay thai turnering för säker. Sedan han överlistas beaktande Khomkert T. Manothammaraksa att slåss med honom fullt ut och de kommer att slåss med varandra i den sista omgången av 5 stjärnor i kyckling muay thai turnering på lördag 23 juli 2013 för Suek Muai Dee Witheethai på Imperial Ladprao muay thai stadium.

För Suek Muai Dee Witheethai som kommer sändas på 23 juli 2013, kommer det att finnas master par boxer miljoner baht 5 stjärnor kyckling muay thai turnering mellan Nattapon Nachiakwittayakhom och Khomkert T. Manothammaraksa thai boxning lägret.
Dessutom Nattapon eller den gamla boxaren från Karasin avslöjade att “Jag vill bli mästare i detta spel, så om Khomkert vill bli mästare, han skulle besegra mig. Dessutom just nu, har jag höll mig att öva på A. Chirawan thai boxning läger i Khonkhane för att träna min kropp villkor för att vara mästare.”

Nattapon sade att “vid denna tid, jag är redo att kämpa efter öva själv länge tills att ha min stark kropp villkor. Jag skulle då vilja bästa beaktande Khomkert att övervinna mig. Men tror jag fortfarande att jag kommer att kunna övervinna honom med mina mer erfarenheter, så thai boxning fans ska muntra upp mig också.”

One thought on “Vara stolta “Rungphet Phetcharean muay thai camp” att förstå för Thailand mästare.

  1. Phetcharean Camp har många bra muay thai fighters och muay thai lägret är väl vet i Thailand. Men den varma av fighter är Rungphet eftersom han har den goda thai boxning träningsprogram.

Leave a Reply