“Baikan W. Sangthep muay thai träningsläger” kommer att utmana sin par boxare att kämpa i 108 pounds att vinna pengar i Thailand.

Nu har BaiKhan W. Sangthep muay thai träningsläger fortfarande varm form, så anhängaren meddelade för att stödja honom fullt ut. om han kan slåss i 108 pounds, kan anhängaren ge en stor mängd pengar för minst 300.000 baht till honom. Således, i framtiden är det säkert att detta boxare kan ha turen för säker.

 

Efter Baikan hade visade bra form genom att övervinna Fahsongsang blåsigt Sport och Superbonty av Muenglaei Camp vackert, hade nyligen reportrar avslöjats att Sia Nao eller Wirat Wachirarattanawong kan medföra Baikan W. Sangthep muay thai träningsläger för att bevisa med Nong Yot Sitcheakan i Suek Phet Yindee på denna 9 augusti 2013 på Lumphinee muay thai stadium i Thailand. Sedan är detta par boxer den intressant. Dessutom sade anhängare av Baikan dessutom att “Baikan hade visat hans enastående former tills att alla kunna lita på att denna boxare kan ha sin lycka i muay thai livet verkligen samt meddelar att Baikan kan ha sin nya chans att kämpa i 108 pund för att få pengar som samma som varje boxare för säker.

 

Sergeant Pao avslöjade att “oavsett andra supportrar och jag kan stödja Baikan fullt ut för att låta honom slåss i 108 pounds med någon att vinna för minst 300.000 baht för Baikan. Dessutom, nu har han tränat muay thai i s. Onnut muay thai läger i Soi Onnut 36 och han är alltid en vinnare, så för nästa slagsmål, han skulle vilja möta med Nong Yot i 108 pund även om han har fler nackdelar än honom. Men har nu han utbildat sig med 100 procent, så det borde vara säker på att han kan bli vinnare i detta spel.”

Leave a Reply