Bekräftat att “Yodkitsasda PorBorirak muay thai träningsläger” kan få det tredje frodigt i Thailand.

“Bang Khwag” eller Nia Pattaphee Sitchun har tackade för Sia Phrasong Borirak att stödja Yodkitsada att flytta in i PorBorirak muay thai träningsläger och då, han är säker på att Yodkitsada skulle få det tredje frodigt av Phunsia muay thai turnering efter att förloraren i den sista matchen. Således ska muay thai fans skicka honom uppmuntran att hämnas på sin par boxare i detta program.

 

De framsteg nyheterna, har Sia Phrasong Borirak eller den berömda stjärnan i södra Thailand stött Yodkitsada Luakniapattaphee muay thai campin för att flytta till PorBorirak muay thai träningsläger i Thailand att få åtminstone för det tredje frodigt. Å andra sidan, avslöjade Bangkhwag eller Nia Pattaphee Sitkhun att reportrarna av Muai Siam att “Jag skulle vilja tacka för Sia Phrasong Borirak att stödja Yodkitsada att flytta in i PorBorirak muay thai träningsläger och sedan, jag är säker på att på denna söndag, han kan få det tredje frodigt efter att förloraren i den sista matchen. Sedan, för denna match, han skulle kunna få hämnd för sin par boxare för säker.”

 

Bangkhwag sade att “Sia Phrasong är sorten och trevlig anhängare som hjälper boxare att ha deras lycka, så jag vill tacka dig så mycket. Dessutom är jag säker på att nu Yodkitsada eller min speciella boxare kan bli vara berömda star igen efter att ha flyttat in i min boxning lägret för den första matchen. Då, jag är säker på att han skulle få det tredje frodigt, så muay thai fans kan komma in i boxing stadium att muntra upp honom för att få hämnd för hans par boxare verkligen.”

Leave a Reply