Bevisa “Yodwicha Bunyasit muay thai camp” att få 1.000.000 baht i Thailand från många läger.

OneChalerm Ouddonmueng muay thai lägret är fortfarande konstigt efter hans boxare eller OneChalerm hade förlorat spelet till Yodwicha P. Bunyasit, så nu vill han bevisa sin boxare kapacitet igen när Yodwicha är klar i någon vikt. Dessutom vinnare kommer att få minst 1 000 000 baht för nästa match och OneChalerm vill domarna på Lumphinee muay thai stadium i Thailand att döma ganska för att ge rättvisa till de små muay thai läger också.

 

For resten, det var roligt för striderna av master par boxer mellan Yodwicha P. Bunyasit muay thai lägret och Onechalerm Ouddonmeung muay thai träningsläger i Suek Sangmorakot för senaste stora matchen att Yodwicha är vinnaren utöver förväntningarna. Dessutom verkade det att domaren bedömde orättvist eftersom Thai boxning fans tittade på att Onechalerm inte bör vara förlorare på grund av hans mer uppenbar talang än Yodwicha. Således nu Ouddonmeung eller chefen för Onechalerm är fortfarande undrar om domaren av domarna i denna kamp mycket eftersom han tittade på bör inte denna Onechalerm vara förloraren på grund av sin goda talang. Därför skickar han OneChalerm att kämpa i thaiboxning nästa match igen med hans samma par boxer för clearing undrar i 134-137 eller 135-138 pounds att Yodwicha kan välja versionen att kämpa med att åtminstone få pengar av 1.000.000 baht för vinnaren. Resultatet, vill han som domare att döma ganska, särskilt inte dömma orättvist eftersom hans Thai boxning läger är mindre.

 

Dessutom Ouddonmeung sade dessutom att “sista match, jag tittade på att Onechalerm inte borde vara den förloraren samt alla och andra muay thai träningsläger som säger sånt. Sedan, för nästa slagsmål, jag kommer att föreslå för att bekämpa i 134-137 eller 135-138 pounds med att åtminstone få pengar av 1.000.000 baht för vinnaren. Dock skall domarna döma rättvist eftersom nu initiativtagarna är besvikna och vill avsluta om denna situation kommer att hända igen.”

Leave a Reply