“Phetthungyang AoKhamin thai boxing camp” kanske visar sin underbara form.

IMG_3538
SIA Khamchan Saokhamkate är nöje att ju mer nära dagen att slåss, den mer Phetthungyang KeelaSports är aktiv. Sedan kan han garantera att Phetthungyak kommer att få hämnd för Phalthong AoKhamin thai boxning lägret igen med konstigt på grund av hans väl förberedda att slåss än hans par boxare.

Dock hade nyligen Phetthungyak KeelaSports muay thai träningsläger besegrats av Phlathong AoKhamin thai boxning läger med funniness. Alltså, nu NongBoat Wachararattanawong har fört detta samma par boxare som slåss med varandra igen i Suek Phetwisate som kommer sändas på 21: a juli 2013 att bevisa för sina prestanda. Dessutom säkerställs Sia Khamchan Saokhamkate att för denna tid som Phetthungyang har övat, så han kan vara vinnaren för detta program för säker inte på samma sätt som tidigare matcha sköts för att slåss i tidigare.

SIA Khamchan sade att “sista match, NongBoat hade setup programmet muay thai så fort det kunde vara, så Phetthungyang hade sin tid att öva själv mindre än vanligt tills utom kontroll. Men för denna match, han har övat sig mer, så det borde vara säker på att Phetthungyang kan vara vinnaren i detta program för att få hämnd Phlathong säkert.”

Befallde “Sankeng” att anpassa sin strategi.

SIA Khamchan Saokhamkate har skannats för spelet i Taksinlek Sitphrakaifa och accepterat att Sankeng har hans bra vänster sparkar och benen, så lagarbetet bör justera strategin för Taksinlek för att låta honom har hans styrka att övervinna sin par boxare på bra sätt.

Sedan, för Suek Sangmorakot av Chatui Attapong Amanan på 16 juli 2013, blir det den master par boxaren; nämligen Yodwicha P. Bunsit som kommer att ha sitt kön för att slåss med Onechalerm Ouddonmeug. Det kommer dessutom finnas par boxer i olika program av Suek OneThongChai att gå med i denna omgång oavsett Phettawee SoKittichai muay thai träningsläger inför med Phokaew Phonchangburi Camp, Singsuriya av Rattanabandit universitet att möta med Damian Khwaithongyim och Taksinlek Sitphrakaifa muay thai läger inför med Sankeng Keelasports muay thai gym. Sedan, för denna chans, Siakhamchan Saokhamkate avslöjade att “Jag är verkligen glad att gå med i detta program att göra Thaiboxning livet att bli mer intressant”.

Dessutom informerat Sia Khamchan att “Jag tror att det är bra väg för arrangören att utbyta information för olika program eftersom det kommer att göra programmet mer intressant. Dessutom bör den acceptera att Sankeng är den awesome som har hans bra främre vänster sparkar och ben. Sedan bör vårt teamwork ta itu med på detta sätt och låt styrkan i Sankeng att övervinna sin par boxare i spelet.”

Leave a Reply