“Rungphet Kertphraphat muay thai träningsläger” möter “Nawapon” i Thailand nästa match.

För SuekMuai Dee Witheethai som kommer sändas på kanal 7 på lördag 3: e augusti 2013, kommer det att finnas rådjur Kertphet eller den master par boxaren i CP Freshmart att slåss med Deawfai Sitchakung muay thai träningsläger och Kongphuthorn N. Nophiran Camp samt andra par boxer eller Rungkert Kertphraphat muay thai träningsläger inför Nawapon Sitphuphantu muay thai camp i den första tiden i 130 pund.

På denna 3: e augusti 2013, kommer det att finnas SuekMuai Dee Witheethai sänds på kanal 11 i Thailand; Det kommer setup av lagarbete av rådjur Kertphet och göra lista av master par boxaren av CP Freshmart mellan Daewfai och Kongphutorn. Å andra sidan, kan det finnas andra par boxare som lagarbetet har ställt; nämligen Rungkert Kertphraphai muay thai träningsläger inför NawaponSitphuphantu i 130 pund, PhawaiKertwinai med ChomkittiLuakbanyai, PhetphratanKraophrarao med Sutthisak Sitchakon Camp, Yokkhao P. Leknamyim inför med Superbas K. Kamphanat Thai boxing camp och Lamphachee P. Srisukkan muay thai camp inför Saingon S. Damnern.

“Bowee” vill bygga upp hans namn igen.

Chit Salaya eller chefen för en boxning lägret har vände tillbaka för att skapa det berömda namnet till hans boxning lägret genom att låta ChainoiWorawut eller son till Chatchainoi Chaoraioi muay thai träningsläger denna söndag i 4: e augusti 2013.Chainoi kanske visar hans stora form vara gynnade av muay thai fans på kanal 7 på denna söndag helt för att skapa bra namn till hans boxning läger igen.

Förutom, det var länge sedan det Bowee SorkorSungai muay thai gym hade varit försvunnit från muay thai livet; men kan denna söndag 4: e augusti 2013, promotorn hjort Kertphet låt ChatchainoiWorawut att slåss med sin par boxare i 114 pounds i stället för honom. Dessutom chef för boxning lägret avslöjade att reportrarna av Muai Siam som “nu, Bowee är fortfarande här med våra boxing camp, men han är fortfarande skadad. Således, det borde sympatisera honom mycket och då han skulle komma tillbaka att kämpa för våra boxing camp snart i SuekMuai Thai Ched se i Thailand efter hans kropp villkoret kommer att bli bättre. Dock om hans kropp villkoret inte är 100 procent, kommer inte att jag låta honom att kämpa på boxing stadium säkert.”

Leave a Reply