Tre boxare från Thailand av “Chuwattana muay thai träningsläger” är lämpliga.

AngmorKabeePhomdang bekräftade nyligen om passformen tre boxare i Chuwattana muay thai träningsläger som är Kanongsuek, Chomphob och Sangmorakot. Det kan inte vara säker på resultatet av spelet, men det kan vara säkra på att deras former kan vara imponerande; de kan visa sin prestanda i Rachadamnern boxing stadium på utmärkt sätt.

 

Slutligen är det dags för SuekDaewrungChucharean av AngmorChuchareanRaweearamwong att köra på spelet på Rachadamnern Thai boxing stadium i Thailand av denna onsdag 14 augusti 2013. Sedan arrangören KabeePhomdang har informerat denna nyhet och bekräftat om beredskap tre boxare i boxning lägret som är Kanongsuek Chuwattana muay thai träningsläger, Chomphob Chuwattana Chuwattana muay thai träningsläger och Sangmorakot Chuwattana Chuwattana muay thai träningsläger för att kämpa i denna match.

 

Dessutom sade Angmor dessutom att “dessa tre boxare har tränat med varandra förut, utom Chomthong som har kön att slåss i Kina i denna tid. Å andra sidan, ska inte det vara orolig om Kanongseuk, Chomphob och Sangmorakot på grund av deras bra utbildning. Som ett resultat, de kan slåss med nöje att vara gynnade av muay thai fans och vill vara vinnare i matchen också.”

 

Dessutom för SuekDaewrungChucharean i denna match blir det Kanongsuek Chuwattana muay thai träningsläger inför Sirimongkol Sitanuphab Camp, Chomphob Chuwattana med Kotchasarn W. Wiwattananon muay thai camp och Sangmorakot Chuwattana muay thai träningsläger inför Tanusuek Suranaree muay thai gym att kämpa i denna match.

Leave a Reply