“Bangkhwag från Thailand” skröt för hans förunderliga boxare från hans muay thai träning.

“Bang Khwag” eller Niaphattaphee Sitkhun eller tränare Kertphet boxing Camp är verkligen övertygad om att Krangphreenoi Phitakphaphadang muay thai träningsläger skulle kunna få hämnd för Yodbuangam S.B.P. carnetwork för säker för att bekämpa som master par boxaren av Suek Muai Thai ChedSee sändes på denna söndag 15 September 2013 på kanal 7 boxing stadium i Thailand. Dessutom bör det råda Thai boxning fans att muntra upp Krangphreenoi att visa sin goda prestanda.

 

Dessutom efter Sia Chun Kertphet har fört den master par boxaren i boxning lägret eller Krangphreenoi Phithakphaphadang muay thai träningsläger inför med Yodbuangam S.B.P. carnetwork muay thai gym att hämnas på sin gamla par boxare efter striderna med funniness före vara förloraren på den sista matchen. Då, för denna match, kan de vara master par boxaren att kämpa för Suek Muai Thai ChedSee igen på denna söndag 15 September 2013.

 

Bangkhwag eller tränare för Kertphet Thai boxning cacmp avslöjade för lagarbete av Muai Siam som “, Krangphreenoi har nu hans vältränad kroppstillstånd, så det är verkligen övertygad om att han skulle få hämnd för att bekämpa med Yodbuangam för säker. Å andra sidan, kan muay thai fans inte bli besviken för säker eftersom Krangphreenoi är nu redo att slåss. Således hans par boxare bör akta oss för att vara förlorare i denna match.

Leave a Reply