Keelasports muay thai träningsläger i Thailand stöd TV kanal 7.

Chun Kertphet är säker mycket att mellan par boxaren av Chailek Khwaithongyim och Sankeng Keelasports muay thai träningsläger, de kommer att kämpa som master par boxaren av Suek Muai Thai ChedSee sändes på denna söndag 25 augusti 2013 på Muai ChedSee boxing stadium i Thailand.Således kan de slåss med funniness beroende på deras styrka endast.

 

Vid denna tid, kanske Chailek Khwaithongyim har hans kön att slåss med Sankeng Keelasports som master par boxaren av Suek Muai Thai ChedSee på denna söndag 25 augusti 2013 på Muai ChedSee boxing stadium. Därför Promotorn Chun Kertphet avslöjade att “nu form av dem båda är riktigt bra med bra muay thai träning, så det kan vara säker på att detta par boxare kan slåss med funniness och vara gynnade till Thai boxning fans säkert beroende på deras styrka. Således bör Thai boxning fans ser fram emot att titta på detta spel utan att vara besviken verkligen.

 

Chun sade att “mellan par boxaren av Chailek och Sankeng med de berömda muay thai läger, jag är övertygad om att detta par boxare kan slåss med funniness absolut; men är deras form på liknande sätt. Alltså, jag skulle vilja bjuda in Thai boxning fans att se fram emot att titta på dem och skicka uppmuntra dem mycket. Som ett resultat, vinnaren mellan detta par boxare beroende på deras styrka, så Thai boxning fans i Thailand bör inte missa att titta på detta spel eftersom det kan vara roligt spel för säker.”

Leave a Reply