“Pakorn P.K. muay thai camp” visade alla i hela Thailand att slåss med alla läger i 132 pounds.

Pakorn P.K. Sanchai Muaithai Gym meddelade högt att han nu kommer att visa sin prestanda för alla i hela landet utan rädda för vem eftersom nu sin kroppskondition blir perfekt efter att övervinna sin par boxare för flera slagsmål. Dessutom nyligen, hade Pakorn visade hans bra form att övervinna Phenaek Sitnumnoi muay thai camp med konstigt i SuekOneThongChai eller den stora matchen i sista 15 augusti 2013 på Rachadamnern Thai boxing stadium.

 

Dessutom i den tidigare är hans kroppstillstånd fortfarande inte perfekt till att göra hans form blir värre genom att ta tur att vara vinnare eller förlorare i matcherna; dock nu sin kroppskondition har ställt sig bakom för att vara perfekt. Sedan hade han nyligen visade hans bra form att övervinna Phenaek vackert i Suek en Thongchai eller den stora matchen i Thailand.

 

Senare, sa han att “nu sin kroppskondition blir perfekt, så han kan kunna komma tillbaka för att visa sin prestation till någon efter att övervinna två kända boxare; nämligen Sakeddaew och Phenaek. Alltså, nu är han inte rädd för någon från någon muay thai läger.

 

Pakorn har bäst betraktas till vem som ska bli hans nya boxer nu sin kroppskondition blir perfekt genom att övervinna både Sakeddaew och Phenaek med min mer förtroende. Dessutom, nu är min vikt 132 pound, så jag är säker på att jag kan kämpa med någon utan afraiding. Å andra sidan, skulle inte jag vilja kämpa i 131 pounds eftersom det är mindre vikt.”

One thought on ““Pakorn P.K. muay thai camp” visade alla i hela Thailand att slåss med alla läger i 132 pounds.

  1. Pakorn har förändras för att träna med många läger becuase han är bra fighter i Thailand. Då varje läger är glada att sponsra för sin utbildning och slåss.

Leave a Reply