“Sia Nao och Sia Bu” skicka många muay thai läger från Thailand för att hjälpa “Kingthong”

Kingthong Luakphrabat är så glad att han har stor chans att installera spelet som politiken för Thaiboxning stadion, så han har tackat för Sia Nao och Sia Bu att öppna sina sinnen för att låta boxare från många muay thai läger för att delta i detta spel mycket.

 

Dessutom reportrar fortfarande hade uppenbarats från Kingthong Luakphrabat muay thai läger eller Winai Naksin eller främjare av Kingthong på Rachadamnern muay thai stadium sändes på denna 25: e augusti 2013 som “jag hade blod att välja kvalitet boxare att bevisa sina framföranden, och jag skulle vara tacksam för muay thai fans som alltid stöttar oss tills nu. Förutom, jag skulle vilja tacka för den ledande initiativtagaren eller Sia Nao och Sia Bu att öppna sina sinnen genom att låta boxare med många muay thai läger i Thailand för mig för att arbeta som stora vägen för att svara för politiken av boxing stadium också.”

 

Kingthong visade att reportrarna av Muai Siam “om det finns ingen Sia Nao och Sia Bu, jag inte kommer att kunna arbeta i detta stora projekt, så jag har att tacka för dem att öppna sitt sinne i stort. Dessutom, jag har investerat en stora summor pengar i detta projekt utan att överväga om fördelarna att arbeta, men jag är så glad att ha en bra chans för att låta bra boxare att delta i detta program också. Sedan, muay thai fans inte missa för att uppmuntra min boxare liksom.”

 

Som ett resultat, för par boxare att kämpa i detta program med många muay thai läger, består de av Phetphanomrung Kertmu 9 att möta med Datenarong W. Sangphraphai Camp, Nong öl Chokngamwong muaythai träningsläger inför med Rungphet W. Sangphraphai muay thai camp, Datesakda Sitsongpheenong att möta med ET Portortor Thongtawee, Hongthonglek Ch. Faphlernsee att möta med Phetyindee Academy Phetmanee S. Sanyomo Camp inför med Phetthongdee Cinbee Muai Thai Yim, Sangsakda T. Morsri att möta med Penneung T. Pran 49 muay thai gym, Tuakhaew Kertkhampon att möta med Kriangkrai Paethongchareanyon, Toi A. Wanphen att möta med Desellek S. Burraphacharn, Narongrit A. Onechird muay thai träningsläger inför med Naoto W. Wanchai och Sanchanchai Raioainatenakorn att möta med Kaito W. Wanchai. “

Leave a Reply