Stödja mer boxare som utbildning muay thai i Thailand att kämpa.

Viktiga professionella assistenten Suek Kertphet eller rådjur Kertphet och lagarbete av Singkaserm i Banponlamuengdee eller Sia FFC Rangsit Tee Suwan, Pae Meanburi och Tong Talingchan är redo att föreslå för det spännande muay thai program som alla har väntat på. Förutom, det kommer att ha de spännande en för Suek Kertphet – Sakrangsit att slåss som kommer sändas på denna söndag 22 September 2013 mellan master par boxer eller Yodmuaimike Sit T. att möta med Koko Dabphangnakornban muay thai träningsläger i 45 kg. och det kommer sändas genom kanalen PSI i 174 sedan kl.

 

Dessutom vill många av landsbygden Thai boxning fans nu se för Chit Muengnon i Suek Kertphet för att bevisa sin prestation i denna Thaiboxning stadion i Thailand. Sedan kan den professionella Promotorn eller Singkaserm av Banponlamuengdee med rådjur Kertphet och Sia Sak Rangsit svar för detta behov. Således på denna 22 September 2013, kommer att Oun Chit Muengnon låta alla utmärkta boxare från många muay thai läger i kampen i detta program stöds av Sia Chun Kertphet, advokaten K lås 3, Dabphang Nakornbarn och Sia Kung Rongnamkhang.

 

Sedan börjar detta program med den första par boxaren mellan Yodkriangkrai Fahkhamin muay thai camp från den Nord östra Thailand inför Phean Sathidsordee muay thai träningsläger från södra Thailand från Phuket följt av andra par boxer eller Phetaek Luakkhaorai från Phetburi inför Seekaew Koko från Masord, Mangkornkhao Sitkhaewphrapon för att få 100.000 baht från Fahkriangkrai Fahkhamin från Roied , master par boxer TGN kanal eller Mike sitta T att få 1 miljon baht från Koko Dabphangnakornbarn muay thai träningsläger i 45 kg. och små utmärkt boxare; nämligen Sangunda Rachanon inför Daterit W. Wantawee vinner för 60 000 baht, Mathee Sakrangsit med Khaimook Ph. Srisukarn Camp och Chaosiayai S. Dachaphan Phetdam Sakrangsit Cheche Tongtalingchan åt med Phetsegame Sitphraram muay thai camp att kämpa på detta program.

Leave a Reply